Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Húsz éves vagyok. Összesen körülbelül 5 pasival voltam együtt a két éve tartó szexuális pályafutásom során. A pettinget (orál és ujjazás együtt) mindegyikkel élveztem, orgazmusom is volt tőle. Egyedül is élvezem a masztit sokszor van hogy hason fekve feldugok magamnak valamit, csiklónál simogatom magam közben és akkor hamar elmegyek.

Azonban az aktust egyáltalán nem élvezem. Amolyan semleges érzés az egész sosem volt még sima szextől orgazmusom.

Szerintetek ez mi? Aszex lennék?:/

2017. jan. 13. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

aszexuális aki sosem vágyik semmire, ami szexszel kapcsolatos. Se maszti, se érintés, se szeretkezés...semmi.

"körülbelül 5 pasival voltam együtt" Körülbelül, nagyjából, kerekítve? 0.25 ember aki csak ujjazott, 0.50 aki kinyalt, 0.25 akit kielégítettél kézzel. Ez már kitesz egy embert.

Ha csak feldugsz valamit, és nem érsz a csiklódhoz, úgy is el tudsz élvezni? Ha muszáj a csiklódat izgatni hozzá, akkor ez a megoldás szex közben is.

2017. jan. 13. 12:03
 2/11 anonim válasza:

Nem vagy aszexuális mert azok még a maszturbálást se élvezik semmit se élveznek.

A partnereid nem figyeltek oda rád és nem te voltál az első hogy előszőr te élvezz el és utána ők. Benned is hiba van mert nem beszélted meg velük hogy nem tudsz elélvezni és csináljátok addig mindenféle pózban amíg rá nem találtok arra a pózra amiben végre eltudsz élvezni. Azért van annyi szex póz mert mindenki más póztól tud elélvezni és lesz sikere mindenkinek a hüvelye másként helyezkedik valakinek nagyon elöl van a hüvelye, van akinek középen van akinek nagyon hátul van a hüvelye előre hajol és egyből látszik minden éppen úgy ahogyan a férfiaknak is annyiféle hímvesszője létezik különböző mérettel és vastagságokkal együttvéve.

2017. jan. 13. 12:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy nem vagyok aszex;) szexre is van hogy vágyom de amikor elkezdődik és folytatódik akkor olyan semleges hogy elillan a vágyakozás. Hát szerintem nem tudnék úgy elmenni hogy közben 1x sem nyúlhatok a csiklómhoz.
2017. jan. 13. 12:07
 4/11 anonim válasza:

Akkor te csak a csikló orgazmusra vagy képes.

A rejtély meg oldva a nők általában vagy hüvelyi vagy csikló orgazmusra képesek azok akik mind a kettőre azok elég ritkák.

2017. jan. 13. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem tudnál. Csak feszítsd be a puncid, és úgy nagyjából minden létező izmodat. Maszti közben sem szétfolyva fekszel laza végtagokkal, mint amikor valaki alszik. Úgy soha nem sikerülne.
2017. jan. 13. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy is el tudsz élvezni, ha hozzád sem érnek. Izgatottságtól függ, és persze gyakorlástól.
2017. jan. 13. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Próbálkozz olyan rárggyal, vagy vibrivel aminek a vege hajlított, hogy elérd, s célirányosan tudd izgatni a g pontod!(tudod merre van? Foglalkoztál már vele?) Szex közben a párod makkja feltehetőleg nem ingerli. Javaslom, higy szax közben is zgasd a csiklód! 😉
2017. jan. 13. 12:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. Amúgy a miértis? nevű felhasználó már nagyon sok helyen megjelent😃
2017. jan. 13. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
😉
2017. jan. 13. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Vagy próbálkozz olyan pasival, aki tudja is, hogy mit csinál ;)

20f

2017. jan. 13. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!