Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már olyan orgazmusotok, ami megismételhetetlen volt azóta is? Hogy és mitől kitől lett?Saját magatoknak okoztátok eszközzel, látványtól? Vagy személytől, személyektől lett, aktus során?

Az első spriccelős orgazmusom. :)
Egy pasitól, aki nagyon tudott dugni! Eláztattam az ágyát rendesen! :D

ma 11:18
Nem, láttam már női orgazmust. Sőt okoztam is. Csak az írásodból az jött le, hogy te valamit kitaláltál ami utánozhatatlan.
7 semmit nem találtam ki, egyszerűen jobb szeretnék lenni az ágyban, mert mi férfiak, állítólag azt se tudjuk hol van a csikló!Vagy ha tudjuk úgy csiszatolhuk, mintha ablakkeretről smirglivel, szednénk le a festéket!
Sajnos itt az okoskodók, meg trollok azt hiszik erre verem!Kávéházban, aluljáróban mégsem állíthatok meg nőket, hogy hogyan , mitől, lehet jobb, az orgazmusuk!Ennyi!Nagy csalódás ez az oldal amúgy!Sok a megmondó egybites!Meg unatkozó egysejtű, és hülyeségeket írkál nőként, pedig férfi!Illetve nem az mert mereven 6 centis a phallosza , golyóktól mérve.Golyókat is belemérve.Ánusztól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!