Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, volt már olyan orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt már olyan orgazmusotok, ami megismételhetetlen volt azóta is? Hogy és mitől kitől lett?Saját magatoknak okoztátok eszközzel, látványtól? Vagy személytől, személyektől lett, aktus során?

Figyelt kérdés
tegnap 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Volt igen. Személytől aktus során. Azóta sokszor voltunk már együtt, mindig valami elképesztően jó vele, jobb mint bárkivel valaha de az első...arra szavaim sincsenek :)
tegnap 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Az első spriccelős orgazmusom. :)

Egy pasitól, aki nagyon tudott dugni! Eláztattam az ágyát rendesen! :D

tegnap 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Olyat mint saját magamnak okozok, olyat senki nem tudott eddig.
tegnap 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
#3: azért lehet próbálkozni? :D
tegnap 09:46
 5/8 StevenUp ***** válasza:
33%

ma 09:29

Miért, habverővel mész rá?

tegnap 11:10
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 érdekelnek a részletek Zseb “hoki” Mátyás?
tegnap 11:18
 7/8 StevenUp ***** válasza:

ma 11:18

Nem, láttam már női orgazmust. Sőt okoztam is. Csak az írásodból az jött le, hogy te valamit kitaláltál ami utánozhatatlan.

tegnap 13:37
 8/8 A kérdező kommentje:

7 semmit nem találtam ki, egyszerűen jobb szeretnék lenni az ágyban, mert mi férfiak, állítólag azt se tudjuk hol van a csikló!Vagy ha tudjuk úgy csiszatolhuk, mintha ablakkeretről smirglivel, szednénk le a festéket!

Sajnos itt az okoskodók, meg trollok azt hiszik erre verem!Kávéházban, aluljáróban mégsem állíthatok meg nőket, hogy hogyan , mitől, lehet jobb, az orgazmusuk!Ennyi!Nagy csalódás ez az oldal amúgy!Sok a megmondó egybites!Meg unatkozó egysejtű, és hülyeségeket írkál nőként, pedig férfi!Illetve nem az mert mereven 6 centis a phallosza , golyóktól mérve.Golyókat is belemérve.Ánusztól!

tegnap 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!