Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz, ha nagyon erős hasféti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha nagyon erős hasfétisem van?

Figyelt kérdés

Körülbelül 5 éve igen erős hasfétisem van. Jobban feltud izgatni egy formás női has, mint pl. egy hasonlóan formás mell vagy popsi.

Szerintetek ez gáz vagy nem vészes?:/

20/f

2017. jan. 12. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor többé nem fogsz felizgulni a hasakra?
2017. jan. 12. 00:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Haha:D

Dehogynem :)) Csak úgy szimplán érdekelne, hogy ki milyen véleménnyel van róla. :D

2017. jan. 12. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez belefér, nem beteges.
2017. jan. 12. 02:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyaltalannem gaz,ha szeret a parod, akkor biztos engedi, hogy mindenfelet csinalj a hasaval :)

En kerdeznek toled: ha egy ilyen has tulajdonosa terhes lesz majd a te babaddal, az tonkreteszi a hasat, vagy meg izgalmasabb lesz? Arra az esetre gondolok, mikor nem csak becsuszik, hanem vagytok majd gyerekre.

2017. jan. 12. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nekem meg a nagy kerek fenekű nők iránt van végtelen szinte már fétis szintjén vágyam.
2017. jan. 12. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Én nő vagyok, de szex közben én is sokszor a barátom hasát nézem, mert izgat, ahogy mozog :)
2017. jan. 12. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Én anno nem igazán foglalkoztam barátnőm hasával, simogattam de semmi egyéb. Pár hete furcsán takargatta magát, csináltatott köldök piercinget, csak nem akarta hogy "frissen" lássam, mert szerinte pár nap kellett mire helyre állt a bőre. Úgy kiemeli a hasát, hogy azóta nekem is mániám lett. : )
2017. jan. 12. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Mindenkinek ment a zöld kéz!

Kedves utolsó.. szintén! A piercing hatalmasat tud dobni. :)

4/7

- Akkor természetesen nem fog megzavarni, sőt.. még talán jobban odaleszek érte, hiszen a gyermekem lesz benne. :))

S ha utána nem is lesz olyan a hasa, mint szülés előtt, akkor sem zavarna. ^^

2017. jan. 16. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!