Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este egyutt voltunk a parommal. Mikor vege volt megkerdeztem tole csak kivancsisagból, hogy 10/? Volt. Valasza 10/7.
Hát szerintem egy átlagos menet 7-8, ha meg minden klappol érzelmileg, vagy jobban sikerül ráhangolódni stb akkor 9-10. Van amikor semmi értelmes magyarázat nincs rá, és mégis nagyobbat élvezek mint máskor.
Ahogy nem minden ebéd egyformán finom, vagy nem minden éjszakai alvás egyformán pihentető.
Tőlem egyszer kérdezett nő ilyet, Jugoszláviában amikor tp. megerőszakolt egy jugó nő és utána megkérdezte: Harasó ?? :)
F
Én úgy gondolom, hogy a pontozással nincs semmi gond, butaság az, hogy "ha szerelmesek lesztek, akkor mindig 10/10 lesz". A problémát az kérdező által felvázolt szituációban inkább ott látom, hogy a kérdező nagyon érzékenyen reagált a 10/7-re, a barátja pedig látván a reakciót az őszinteség helyett inkább a "jó van, akkor legyen 10/10" menekülést választotta.
Mivel az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy magam is éretlen vagyok és kedvelem a 10-es skálát, elmondom, hogy nálam mit jelent a 10/7.
A 10/7 egy átlagos jó szex, ahol minden rendben van, mindenki eljut az orgazmusig, az egymásra fókuszáltság megfelelő (de nem kiemelkedő), a gondolatok csak ritkán kalandoznak el, úgy igazából minden oké és kielégítő, de valami még hiányzik a "húbasszus" érzéshez. Ez a valami nem feltétlenül egy konkrét technika, lehet, hogy csak fáradtak voltatok és a szenvedély nem tudott egy szint fölé szaladni, vagy az egymásra hangolódás állt meg egy szinten. Lehet, hogy túlságosan foglalkoztat a nap egy eseménye és ez terelte el kicsit a figyelmet. Az is lehet, hogy az előjáték volt kicsit rövidebb, ezt csak a kérdező és a barátja tudhatják felderíteni, ha akarják.
A 10/8 már egyértelműen egy észvesztőbb szexuális élmény, ott jobban tombolnak a hormonok és a szenvedély. 10/8 esetén a fizikai valóság már jobban eltávolodik az érzékelt valóságtól.
A 10/9 már kimondottan egy transzcendens élmény, 10/9 esetén már vannak olyan időszakok szex közben amikor a résztvevő felek konkrétan elfelejtik, hogy hol is vannak valójában. 10/9-nél már mindenképpen több orgazmus is történik, vagy orgazmushoz nagyon közeli élmények, amik igen hosszan eltartanak.
A 10/10 a tökéletes szex, ami évente 1, max 2 alkalommal sikerül. A 10/10 után mindkét fél pontosan tudja, hogy itt most valami nagyon különleges dolog történt velük. Fölösleges technikailag részletezni, amikor 10/10 történik, az felér egy kisebb csodával és nagyon durva függőség löketet ad egymás, és a szexualitás élménye iránt.
Érdemes szót ejteni még a 10/11-ről, ami úgy kivitelezhető, ha a korábbi 10/10-nél is jobb élményt sikerül összehozni valahogy. Ez olyankor lehetséges, ha a pár a korábbi lehetőségeiket túlszárnyalva az egymásra hangolódás és a szerelem új, korábban SOSEM tapasztalt szintjét tudják elérni. Ilyenkor gyakorlatilag a szexuális életük szintet lépett. Amikor ez sikerül, akkor a 10/11 lesz az új 10/10 és a komplett skála csúszik egyet lefelé, mert a lehetőségek tágultak. Nekem a feleségemmel is sikerült már 10/11-et összehozni és ezzel új szintre emelni a szexuális élményeinkben rejlő élvezet lehetőségét. Akkor jutottunk idáig, amikor sikerült megtanuljam a férfi multiorgazmusos technikákat és ez a korábbi összhangunkat új szintre emelte. Fontos volt még ugyanitt, hogy a multiorgazmusos technikákat megelőzően jómagam is fejben számolással meg a házmester nénire gondolással próbáltam késleltetni az ejakulációmat, ami sajnos azt eredményezte, hogy mivel nem a feleségemre koncentráltam, nem volt tökéletes az összhang közöttünk. Az igazán művészi szintű szexuális élmény már elsősorban nem a technikákon múlik, hanem az egymásra hangolódás mértékén. Minél inkább eggyé tudsz válni a pároddal a valóságtól messze az élvezetek "dimenziójában" annál fantasztikusabb lesz az élmény. Szerintem...
Fontos megemlíteni még, hogy a skála érzékelése természetesen szubjektív, fontos, hogy a felek közel azonos szintet érezzenek. Megfelelő összhang esetén természetesen közel azonos értékelést fognak adni. Olyan nincs, hogy az egyiknek 10 pont a másiknak pedig 5, mert a 10 pont alapfeltétele az összhang és a partnernek nyújtott élvezet minősége. 1-2 pontos eltérés azért persze elképzelhető. Ez a skálázás azért nem illúzióromboló, mert értelem szerűen szex közben nem azon gondolkodsz, hogy ez most vajon még 7, vagy már elérte a 8-at, hanem csak az aktus után megpihenve érdemes elgondolkodni az értékelésen.
A kérdezőhöz azért van egy kérdésem:
Oké, hogy a barátod 10/7-re értékelte az együttléteteket, de TE mennyire értékelted?
Ha neked 10/10 volt az a szex, ami a barátodnak csak 10/7, akkor vannak gondok az egymásra hangolódással és még sokat kell fejlődnöd/fejlődnötök. Viszont ha te is mondjuk 10/7-re vagy 10/8-ra értékelted, akkor ne lepődj meg a barátod értékelésén. Ne várd tőle, hogy hazudjon 10/10-et arra, ami nem ért annyit. Inkább beszéld meg vele, hogy szerinte hogyan lehetne még jobbá tenni az együttléteket és milyen úton képzeli el a fejlődést. Vagy ha nem akarsz/tudsz vele ilyenekről beszélgetni, akkor csak próbálj minél jobban ráhangolódni, az ő izgalmi szintjére és érzéseire szex közben.
Sok sikert!
- Ugye drágám, azért bennem is van valami szép?
- Van. De ha nem hallgatsz el, mindjárt kihúzom...
Ma a buszon a nem idén barnult büdös igénytelen nő is ezt kérdezte a párjától(?).
Szerintem intelligens ember ilyet nem kérdez.
Ha a párom ilyet kérdezne kiábrándulnék. Már bocs.
U.I csak tudja egy 25 éves férfi mi a jó neki... mondja el neked,hogy 10/10 legyen ... te boldog leszel a választól neki meg jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!