Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este egyutt voltunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este egyutt voltunk a parommal. Mikor vege volt megkerdeztem tole csak kivancsisagból, hogy 10/? Volt. Valasza 10/7.

Figyelt kérdés
Kerdeztem tole akkor neked mikor 10/10? Azt mondta nem tudom. Volt mar olyan. Szerintetek miert lehetett 10/7? Nem voltam egy fadarabb... egyszeruen nem tudom miert volt annyi. Elofordulhat h nem kivan mar? Unalmas vagyok szamara? Vegen meg mondta is h joo akkor legyen 10/10.. es nem tud ra magyaraazatot adni h mikor lenne 10/10. 21/N vagyok. Parom 25. Valakivel volt mar hasonló szitu? Csak ertelmes valaszokat !

2017. jan. 10. 14:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egy átlagos menet 7-8, ha meg minden klappol érzelmileg, vagy jobban sikerül ráhangolódni stb akkor 9-10. Van amikor semmi értelmes magyarázat nincs rá, és mégis nagyobbat élvezek mint máskor.

Ahogy nem minden ebéd egyformán finom, vagy nem minden éjszakai alvás egyformán pihentető.

2017. jan. 10. 19:23
 32/35 anonim ***** válasza:

Tőlem egyszer kérdezett nő ilyet, Jugoszláviában amikor tp. megerőszakolt egy jugó nő és utána megkérdezte: Harasó ?? :)

F

2017. jan. 11. 09:23
 33/35 János Gilján ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy a pontozással nincs semmi gond, butaság az, hogy "ha szerelmesek lesztek, akkor mindig 10/10 lesz". A problémát az kérdező által felvázolt szituációban inkább ott látom, hogy a kérdező nagyon érzékenyen reagált a 10/7-re, a barátja pedig látván a reakciót az őszinteség helyett inkább a "jó van, akkor legyen 10/10" menekülést választotta.

Mivel az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy magam is éretlen vagyok és kedvelem a 10-es skálát, elmondom, hogy nálam mit jelent a 10/7.

A 10/7 egy átlagos jó szex, ahol minden rendben van, mindenki eljut az orgazmusig, az egymásra fókuszáltság megfelelő (de nem kiemelkedő), a gondolatok csak ritkán kalandoznak el, úgy igazából minden oké és kielégítő, de valami még hiányzik a "húbasszus" érzéshez. Ez a valami nem feltétlenül egy konkrét technika, lehet, hogy csak fáradtak voltatok és a szenvedély nem tudott egy szint fölé szaladni, vagy az egymásra hangolódás állt meg egy szinten. Lehet, hogy túlságosan foglalkoztat a nap egy eseménye és ez terelte el kicsit a figyelmet. Az is lehet, hogy az előjáték volt kicsit rövidebb, ezt csak a kérdező és a barátja tudhatják felderíteni, ha akarják.

A 10/8 már egyértelműen egy észvesztőbb szexuális élmény, ott jobban tombolnak a hormonok és a szenvedély. 10/8 esetén a fizikai valóság már jobban eltávolodik az érzékelt valóságtól.

A 10/9 már kimondottan egy transzcendens élmény, 10/9 esetén már vannak olyan időszakok szex közben amikor a résztvevő felek konkrétan elfelejtik, hogy hol is vannak valójában. 10/9-nél már mindenképpen több orgazmus is történik, vagy orgazmushoz nagyon közeli élmények, amik igen hosszan eltartanak.

A 10/10 a tökéletes szex, ami évente 1, max 2 alkalommal sikerül. A 10/10 után mindkét fél pontosan tudja, hogy itt most valami nagyon különleges dolog történt velük. Fölösleges technikailag részletezni, amikor 10/10 történik, az felér egy kisebb csodával és nagyon durva függőség löketet ad egymás, és a szexualitás élménye iránt.

Érdemes szót ejteni még a 10/11-ről, ami úgy kivitelezhető, ha a korábbi 10/10-nél is jobb élményt sikerül összehozni valahogy. Ez olyankor lehetséges, ha a pár a korábbi lehetőségeiket túlszárnyalva az egymásra hangolódás és a szerelem új, korábban SOSEM tapasztalt szintjét tudják elérni. Ilyenkor gyakorlatilag a szexuális életük szintet lépett. Amikor ez sikerül, akkor a 10/11 lesz az új 10/10 és a komplett skála csúszik egyet lefelé, mert a lehetőségek tágultak. Nekem a feleségemmel is sikerült már 10/11-et összehozni és ezzel új szintre emelni a szexuális élményeinkben rejlő élvezet lehetőségét. Akkor jutottunk idáig, amikor sikerült megtanuljam a férfi multiorgazmusos technikákat és ez a korábbi összhangunkat új szintre emelte. Fontos volt még ugyanitt, hogy a multiorgazmusos technikákat megelőzően jómagam is fejben számolással meg a házmester nénire gondolással próbáltam késleltetni az ejakulációmat, ami sajnos azt eredményezte, hogy mivel nem a feleségemre koncentráltam, nem volt tökéletes az összhang közöttünk. Az igazán művészi szintű szexuális élmény már elsősorban nem a technikákon múlik, hanem az egymásra hangolódás mértékén. Minél inkább eggyé tudsz válni a pároddal a valóságtól messze az élvezetek "dimenziójában" annál fantasztikusabb lesz az élmény. Szerintem...

Fontos megemlíteni még, hogy a skála érzékelése természetesen szubjektív, fontos, hogy a felek közel azonos szintet érezzenek. Megfelelő összhang esetén természetesen közel azonos értékelést fognak adni. Olyan nincs, hogy az egyiknek 10 pont a másiknak pedig 5, mert a 10 pont alapfeltétele az összhang és a partnernek nyújtott élvezet minősége. 1-2 pontos eltérés azért persze elképzelhető. Ez a skálázás azért nem illúzióromboló, mert értelem szerűen szex közben nem azon gondolkodsz, hogy ez most vajon még 7, vagy már elérte a 8-at, hanem csak az aktus után megpihenve érdemes elgondolkodni az értékelésen.

A kérdezőhöz azért van egy kérdésem:

Oké, hogy a barátod 10/7-re értékelte az együttléteteket, de TE mennyire értékelted?

Ha neked 10/10 volt az a szex, ami a barátodnak csak 10/7, akkor vannak gondok az egymásra hangolódással és még sokat kell fejlődnöd/fejlődnötök. Viszont ha te is mondjuk 10/7-re vagy 10/8-ra értékelted, akkor ne lepődj meg a barátod értékelésén. Ne várd tőle, hogy hazudjon 10/10-et arra, ami nem ért annyit. Inkább beszéld meg vele, hogy szerinte hogyan lehetne még jobbá tenni az együttléteket és milyen úton képzeli el a fejlődést. Vagy ha nem akarsz/tudsz vele ilyenekről beszélgetni, akkor csak próbálj minél jobban ráhangolódni, az ő izgalmi szintjére és érzéseire szex közben.

Sok sikert!

2017. jan. 11. 09:46
 34/35 anonim ***** válasza:
79%

- Ugye drágám, azért bennem is van valami szép?

- Van. De ha nem hallgatsz el, mindjárt kihúzom...

2017. jan. 11. 15:55
 35/35 anonim válasza:

Ma a buszon a nem idén barnult büdös igénytelen nő is ezt kérdezte a párjától(?).

Szerintem intelligens ember ilyet nem kérdez.

Ha a párom ilyet kérdezne kiábrándulnék. Már bocs.

U.I csak tudja egy 25 éves férfi mi a jó neki... mondja el neked,hogy 10/10 legyen ... te boldog leszel a választól neki meg jó lesz.

2017. febr. 17. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!