Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este egyutt voltunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este egyutt voltunk a parommal. Mikor vege volt megkerdeztem tole csak kivancsisagból, hogy 10/? Volt. Valasza 10/7.

Figyelt kérdés
Kerdeztem tole akkor neked mikor 10/10? Azt mondta nem tudom. Volt mar olyan. Szerintetek miert lehetett 10/7? Nem voltam egy fadarabb... egyszeruen nem tudom miert volt annyi. Elofordulhat h nem kivan mar? Unalmas vagyok szamara? Vegen meg mondta is h joo akkor legyen 10/10.. es nem tud ra magyaraazatot adni h mikor lenne 10/10. 21/N vagyok. Parom 25. Valakivel volt mar hasonló szitu? Csak ertelmes valaszokat !

2017. jan. 10. 14:23
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
80%
Nekem a barátod azt mondta, hogy csak 10/2-es vagy. Úgyhogy ha neked azt mondta 10/7, akkor csak kedveskedni akart.
2017. jan. 10. 14:37
 12/35 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Bizti 21 vagy, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel és rágódsz rajta?
2017. jan. 10. 14:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Na már a szex is egy verseny lett, ahol mi él jobban kell teljesíteni? Eddig azt hittem, hogy az két ember intim kapcsolata, amely közös örömszerzésről szól, mindenféle skálázás nélkül. Annyit halkan hozzátennék, hogy minnél jobban rágörcsölsz a teljesítményre, annál rosszabb leszel. Tudod, mint amikor az ember saját magáról akar képet lőni, próbál a legjobban kinézni, aztán kb.8 ellőt próbaképből 2 talán elfogadható.
2017. jan. 10. 14:56
 14/35 anonim ***** válasza:

Szia.

Ő milyen volt szerinted 10/10

2017. jan. 10. 15:17
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
hülye kérdésre hülye válasz. Miért kérdezed, ha az egyetlen válasz amit hallani akarsz, a 10/10? Miért keresed a konfliktust? Millió oka lehet annak,hogy most éppen miért nem volt jó, ebből csak nagyon kevés a te hibád. Ne drámázz ennyit, mert a kapcsolat hamar 0/10 lesz...
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy normális kérdező. Ezt a 10/7-et úgy csinálod mintha legalábbis azt mondta volna, hogy a szexuális életetek számára nem kielégítő, 10/2... Meg ez a mi kell még neki???Nem vagyok már elég jó... szövegek is nevetségesek. Hihetetlenül nagy hisztit csapsz ebből.

A volt barátommal mi is csináltuk néha poénból, hogy 10/? de nem lett belőle sértődés. Ez attól is függ,hogy mennyire volt fáradt, milyen régen csinálta,mennyire volt ráhangolódva, mennyire volt az orgazmusa "tüzijátékszerű" ( mi mindig erre használtuk ezt). Nyugodj már le komolyan!

17/35 anonim ***** válasza:
100%

ez elég egyszerű kérdés és a válasz is pofon egyszerű!

mégpedig:

"Visszakérdezlek téged, a tegnapi szex neked 10-ből mennyi volt?"

Te úgy érzed tegnap volt életed legjobb szeretkezése? Olyan amilyen minden évben csak egy van?

2017. jan. 10. 15:27
 18/35 anonim ***** válasza:
Nyakamat rá, h pár perc és jön vki, aki azt mondja, h az volt a baj, h nem csináltad neki segggből szájba!
2017. jan. 10. 15:43
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a baj, h nem csináltad neki segggből szájba!
2017. jan. 10. 15:43
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem megyünk seg gből szájba!

Bár..ha nagyon forró a helyzet, néha megengedett.

2017. jan. 10. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!