Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leírnátok hogyan kényeztetitek a párotok nemiszervét orális szex kozben?
Golyókkal játszotok? Csak a végét kapjátok be? Sok nyállal? Mi a trükkötök?:)
Részletes leírás nagyon jo lenne. Köszi.
30f
Èn úgy szoktam, hogy bekapom a makkjàt és elkezdem szívni, mikøzben a nylevemmel simogatom a makkot.
Azt is szoktam, hogy körbetekerem a nyelvem a makkja alatt, ott nagyon èrzékeny neki. Meg van hogy úgy nyalom mint egy nyalókát :)
A gòlyókat ès imádom kényeztetni, közben kèzzel verem neki.
Wooooow....igazan szerencsés a partnered:))
Ez mar igazi művészet:)
Nem, nem az.
És amúgy: játszatok, nem pedig játszotok.
Erre akarod kiverni? :D Kis huncut...
Viccet félretéve.
Én imádok szopni. Mivel ilyenkor birtokba veszem a legbecsesebb szervét a páromnak, és ezt persze nagyon szereti is. :)
Általában én kezdeményezem, van, hogy csak úgy spontán egy fárasztó napja után rácuppanok. :)
Mindig igyekszem a változatosságra törekedni.
De mindig bő nyállal.
Van amikor a kezem is használom, van amikor nem.
A tempó is változó. :)
A nyelvemmel játszok. Körkörösen, hosszában cirógatom. A makkra nagy hangsúlyt fektetve. Közben szeretek a szemébe nézni. :) Azt is szereti ha finoman harapdálom, ami azért a legtöbb férfinek nem jön be. :)
Mélytorkozni is szoktam.
És mindig nagyokat nyög, tehát tudom, hogy élvezi. :) Van, amikor duplázunk, és a számba élvezés után folytatom, és megint elélvez egy idő után. :)
Persze, van, hogy nem a számba megy el.
A golyócskákat is szoktam nyalogatni, simogatni, bekapom, szívom... :) És közben mondjuk ki is verem neki.
A fő a változatosság. :)
21L
Hát én úgy csinálom neki, hogy bekapom és ki-be-ki-be. Ismételten.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!