Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen valóban nem lehet élvezni a szexet?
Nem is tudom hol kezdjem, a multkor egy buliban megismerkedtem egy csinos fiatal lánnyal.. Volt egy kis beszélgetés,tánc meg ugye bár jó pár pia,és igy ennyi ezt nem részletezném tovább.
A buli lényegében ott végzödött amikor a lánnyal felmentem a lakására,beszélgettünk iszogattunk még egy kicsit,majd szexeltünk.
Gyakorlatilag a csaj volt a kezdeményezö valamint ö volt az aktivabb fél is.
Ezt értem ugy hogy én csak feküdtem ö meg vonaglot rajtam vagy fél órán keresztül. De kb annyira szinten KO-n voltam,hogy aligha éreztem valamit. Csoda hogy a farkam felállt.
Szép lány volt meg minden de egyszerüen nem tudtam elélvezni. Ezt követöen leszállt rolam a lány,azt hiszem kérleltem hogy folytassuk még,de ö elment lezuhanyozni.
A kérdés az lenne,hogy részegen egyetlen férfi sem tudja igazábol élvezni az együttlétet? Vagy csak én vagyok igy vele?
Kicsit most sz.arul érzem magam,hogy a lány mindent megtett,de hiába mert nem tudtam elmenni.
Köszi a válaszokat!
Szerintem mondjuk akkor is nagyon kinos volt,csak hát amikor barátokkal ki indultunk bulizni,nem gondoltam volna hogy egy lány ágyába fogok kikötni,aztán ittunk is rendesen mint a gödény.
Meg igazándibol ez elött én szüz voltam nem volt soha ezelött semmilyen szexuális kapcsolatom senkivel.
És most csak igy véletlenszerüen össze jött,és szégyenlem ez végett magamat hogy nem élveztem azt a bizonyos elsö alkalmat.
Hát nem tudom,mert kb már általános iskolába meglestem a lányokat miközben öltöznek. :D
Fantáziáltam is roluk,ugy hogy gondolom én egy szüz fiunak a punci egy ujdonság,az ujdonság meg minden emberre nagy hatással van,legalább is szerintem,én meg valahogy még sem élveztem.
Bocs ha egyébként hülyeségeket irkálok,de egyáltalán nincs tapasztalatom ebben.
volt velem is hogy nem állt fel amikor ittam..nem tudom ennek a biológiai okát de ez így megy :D
Kérdező, te meg ne ess kétségbe mert ez volt az első és nem élvezted..én elsőnél úgy voltam h nem akartam bénázni és úgy koncentráltam h ne süljek el, hogy azért nem élveztem annyira..22f
Én egyszer részegen hazajöttem tejfakasztóról és hazaúton biciklivel nekimentem a bokornak is, úgyhogy elég részeg voltam... Hazaérve barátnőmet homályosan láttam és utána elmentünk a városba sétálni én boxerbe ő ruhába... Melegem volt na :D
Aztan hazaerve szexeltunk egyet ami kb 4 órán keresztül tartott és kb. semmit se éreztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!