Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy valóban úgy érez-e irántam, ahogy részegen kinyilvánította?
Már 1-2 hónapja ismerem a srácot, de elég ritkán találkozunk, és akkor is csak pár percet dumálunk, bár látszott mindkettőnkön, hogy bejövünk egymásnak. Most volt az éjjel egy kisebb házibuli, ahol Ő is, és én is ott voltunk. Mikor még csak keveset ivott, odajött hozzám párszor beszélgetni. Később, mikor már több pia volt benne, én feküdtem a kanapén, és oda jött hozzám, beszélgettünk, megkérdezte, fázok-e, és betakargatott a pulcsijával, majd adott egy jóéjtpuszit, mert mondtam neki h. álmos vagyok.:D Később újra odajött hozzám, és lefeküdt mellém. Odajött a haverja, megkérdezte tőle, hogy szerinte szép lány vagyok-e, és mondta, hogy igen, nagyon.:D (Sztem ez előre le lett beszélve köztük, mert láttam, h. sugdolóznak felém fordulva.)
Annyira szép lenne, ha mindez nem csak a pia hatása lenne.:S Honnan tudhatom, hogy komolyan gondolta-e? Vajon lesz folytatása a dolognak?
16/L
:):):)
És vajon emlékezni fog ezekre a dolgokra (pulcsi, jóéjtpuszi, stb)?
az ember részegen bármit megtesz, amíg eljut egy bizonyos pontig
de lehet igaz is, amit mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!