Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Részegen valóban nem lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen valóban nem lehet élvezni a szexet?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem, a multkor egy buliban megismerkedtem egy csinos fiatal lánnyal.. Volt egy kis beszélgetés,tánc meg ugye bár jó pár pia,és igy ennyi ezt nem részletezném tovább.

A buli lényegében ott végzödött amikor a lánnyal felmentem a lakására,beszélgettünk iszogattunk még egy kicsit,majd szexeltünk.

Gyakorlatilag a csaj volt a kezdeményezö valamint ö volt az aktivabb fél is.

Ezt értem ugy hogy én csak feküdtem ö meg vonaglot rajtam vagy fél órán keresztül. De kb annyira szinten KO-n voltam,hogy aligha éreztem valamit. Csoda hogy a farkam felállt.

Szép lány volt meg minden de egyszerüen nem tudtam elélvezni. Ezt követöen leszállt rolam a lány,azt hiszem kérleltem hogy folytassuk még,de ö elment lezuhanyozni.

A kérdés az lenne,hogy részegen egyetlen férfi sem tudja igazábol élvezni az együttlétet? Vagy csak én vagyok igy vele?

Kicsit most sz.arul érzem magam,hogy a lány mindent megtett,de hiába mert nem tudtam elmenni.

2017. jan. 8. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25 éve nem iszom alkoholt. De régen úgy volt, hogy a kevés pia felpörgetett, a sok elzsibbasztott.
2017. jan. 8. 18:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha részeg vagy, akkor már csak a szemed kívánja.
2017. jún. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!