Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Miért nem szeretem csinálni? 27N
a nyalást élvezed,amikor a nyelve hegyén vagy?
gondolom,ezt az utálatot beléd kondicionálták az őseid,,,,,idővel legyőzhető,ha akarod te is
Attol h valamit nem szeretsz, nem jelent h gond van veled.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Szerintrm igy is tok jo h eze ellenere is megteszet, igazan szeretheted a parodat.
#1 - igen, azt imádom, éppen ezért csinálom neki én is, nehogymár önző legyek ;)
Egyébként évekig azt hittem, hogy ez egy "szükséges rossz", komolyan, itt a gyk-n olvastam először, hogy mennyire imádja rajtam kívül mindenki :/ Ezért van, hogy csak most fogalmazódott meg bennem, hogy gond lehet velem, nem fiatalabb koromban.
# Nemtudomhányas, aki szerint a lányokat szeretem - nem, igencsak szeretem a szóbanforgó testrészt, csak éppen nem a számban :/
Gondolom nem is engeded, h a szádban menjen el a párod?
Azt mondtad minden mást szeretsz. Popsiba is?
Amúgy nem olyan gáz, h a pasid meg van nélküle.
De, azért engedem neki néha hogy ott menjen el, mert ő nagyon imádja :) Önzőségnek érezném, ha soha nem hagynám, főleg úgy, hogy ő szeret kényeztetni.
Popsi - na azt nagyon néha csináljuk, az azért durva, de ha rákészül az ember, nagyon jó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!