Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a baj velem? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? Miért nem szeretem csinálni? 27N

Figyelt kérdés
Sokan írjátok lányok, mennyire imádtok szo*ni. Én hitetlenkedve olvasom, mert utálom, nagyon utálom. Mi lehet velem a baj? Szeretem a páromat, minden mást szeretek vele csinálni, de ez... Nemhogy nem izgató számomra, hanem egy kellemetlenség, amin túl "kell" esni. Ezt nyílván érzi ő is, nagyszerű érzés lehet :( Mi a baj velem?

2017. jan. 2. 22:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hat nem, 8 eve vagyok a parommal, elotte nem volt baratom egyaltalan :) Mar hazasok vagyunk 2 eve.
2017. jan. 3. 22:18
 22/25 anonim ***** válasza:

"Mi lehet a baj velem?" Nem vagy 100-as, hogy ilyent kérdezel! Az a baj veled.

A mai világban egy felbecsülhetetlen értékű kincs vagy! Már a '90-es években is szinte lehetetlen volt olyan, 17éves nőt találni, akin nem ment át a fél város. Erre te elvetetted magad az első férfival, akinek odaadtad magad. Szerintem a férjed, ezek után azt sem bánná, ha folyamatosan fogaznál. Csak maradj önmagad, gyakorolj rajta bátran. Hidd el nem bánja, tudja, hogy mekkora kincs vagy. :-)

2017. jan. 4. 03:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Azert nem olyan ritkasag ez se, a baratnoim is ilyenek. Hat ez nem csak sajat dontes, ha fiatalon megtalalja az ember azt, aki "kell", akkor hulyeseg otthagyni csak hogy pasizhassak meg. De ha nem talaltam volna meg ot, biztos en is "keresgeltem" volna. Na persze a fel varos valoszinuleg nem ment volna at rajtam, na az megint mas "kategoria".
2017. jan. 4. 09:49
 24/25 anonim ***** válasza:

a fejlődésed orális szakaszában volt valami gubanc. anyut kell hibázatatni.

A pszichoszexuális fejlődés szakaszai:

1.) Orális szakasz

alt(0-18 hó) – Ebben az időszakban a csecsemő interakciója a külvilággal túlnyomórészt a szájon keresztül valósul meg, és a libidinális kielégülés fő forrása a táplálkozás. A száj a feszültségcsökkenés és a kellemes élmények fő forrása.

Ebben a szakaszban a fő konfliktus az anyától való elválasztás, az anya elvesztésétől való félelem, az anyától való függés csökkenése.

Általános értelemben az orálisan fixálódott személyiség orálisan viszonyul a világhoz. Az evés, ivás hangsúlyos szerepet kap az életében. Stresszhelyzetben nagyobb gyakorisággal vezeti le olyan aktivitásokkal a feszültségét, amik a szájához kapcsolódnak: dohányzás, ivás, körömrágás, stb. Megfigyelhető náluk veszekedési hajlam (orális agresszió) is.

2017. jan. 5. 17:17
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolso: erre is gondoltam. Anyukamnak nagyon nehezen ment a szoptatas, ket honapig kinlodtunk, aztan kaptam egy kis tapszert es aztan gyumilet meg feles tehentejet 3 honaposan (a mai vedonok ettol szivbajt kapnanak XD ). Bennem is felmerult az osszefugges, olvastam errol. De meg nem melyedtem el ebben, na majd most :)
2017. jan. 5. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!