Nem szeretem azt a helyet ahol lakom, és a házimunkát szem szeretem itt csinálni. Megoldási javaslat?
Hogyan szerethetném meg a helyet? Vagy mit tegyek hogy ez megváltozzon?
Kb. fél éve átköltöztem a barátom lakásába. Napfénytelen, belső udvaros földszinti lakás. Az előző lakás egy napfényes panel volt. Ott a házimunka nem jelentett gondot. Szivesen tartottam rendben mindent, és rend is volt mindig. De most hogy átköltöztem, egyszerűen az első pillanattol fogva koszosnak és rendetlennek érzem a lakást, még akkor is ha kitakaritok. Ha haza megyek az éltkedvem is elszáll, és legszivesebben csak az ablak mellett tartózkodok, ahol fény is van. Reggelente meg elaszom, az előző helyen 6kor már rendszerint fent voltam. Jelenleg nincs lehetőség arrébb költözni. Mit tudnék tenni hogy ez ne igy legyen?
Rendezd át a lakást, lomtalaníts ki, hogy tisztább, szellősebb legyen. Fessetek ki, az is tisztaságot és világosabb érzetet ad.
Áttetsző függöny legyen az ablakon, hogy legalább az a pici fény menjen be.
Teljes mértékben megértelek :(
Én is laktam olyan helyen, ahol mivel földszint volt, éjjelre le kellett húzni a redőnyöket, különben mindenki bebámult volna ránk. Sosem tudtam kipihenni magam rendesen, utáltam.
Sajnos a költözésen kívül nem sok alternatíva van.
nem az emberek zavarják szerintem, hanem kevés a fény a lakásban
világosabb bútort rakjatok, tükröket meg fehér falat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!