Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felloszexuális lennék?
Neked való a cock worship.
The Church of Cock. Ez a neked való közösség. 😋
Glory hole.
Ott csak a kuki van.
Szerintem az teljesen normális,ha egy vérbő csaj így érez,én is így vagyok vele,minden pózváltásnál,vagy random szinte bárhol bekapom. Kislánykoromban az ujjszopásról se tudtam lemondani,tizenvalahány éves koromig.De azért érdekel a fa.szhoz hozzánőtt körítés is! :-)
Csak akkor lennél igazán felloszex ha nem is érdekelne hogy kihez tartozik e-nemes szerv akire a nyálad már látványra is indul,mint Pavlov kutyájának a csengőszóra! :-)
Akkor én vaginaszexuális vagyok.
De már csak heterónak hívom magam, pont mint a társaim. Tudjátok a semmire nem kell új szexualitásokat kitalálni. Ettől nem leszel sem menőbb, sem egyedibb
Kérdező, lány vagy fiú vagy? Ha fiú (és budapesti) írhatnál privire...
F
A petyhüdt nekem is tetszik, csak sajnos nem marad sokáig olyan, ha játszok vele. :o)
========================
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!