Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a bunkó?
Kedves kérdező.
A kérdésedben meg is adtad magadnak a választ.
a a bizalom elvész,akkor megette az egész kapcsolatot a fene.
Nincs bizalom? Nincs kapcsolat.
4/7: minden megbízhatatlan balek ezzel a dumával jön és ezzel próbálja mentegetni magát hogy ne ő legyen a saját szarkeverése folytán a hunyó. Gondolom te is ugyanaz a típus vagy mint a kérdező palija, úgyhogy muszáj bevédened őt is meg magad is hogy megmaradjon a szuperioritás érzése és hogy az aki hűséges és bizalommal van nyilván az a mindent elfojtó diktátor. Nagyon gyenge ez a mentség. Gondolom az esetleges nőd ha velem cseverészne meg kéregetne képeket a portfóliómból mellé neadjisten még flörtölnék is vele az neked csodásan esne és még véletlenül sem kérdőjeleznéd meg a lojalitását még akkor sem ha letagadja a fent írtakat ergo szemtől szembe hazudik neked max egy kamu szeretleket odatol az arcodba. Maradj már...
Kérdező: teljesen jogos a kiakadásod, beszéld meg vele ezt a dolgot mert ez igenis bizalmi kérdés már, hogy miért csinálja, miért tagadja le és miért nem érdekli hogy ez neked rosszul esik és érzelmileg kikészít. Been there, done that, amikor a rongy exem engem sorozott ököllel gyomorba négyszer hogy hogy lehetek ekkora bunkó hogy elolvasom az üzeneteit amikor megmondta hogy nincs semmi egy adott f#sszal. Csak épp a következő félrekúrós találkozót beszéltek meg miközben engem tárgyalt ki elég alja módon még hogy nem tud lekoptatni. Ha nem változtat akkor sajnálom de könnyen lehet hogy kuka az ember. Te döntésed, de vedd kézbe a dolgot, ne hagyd hogy semmibe legyenek véve az érzéseid.
Mindig nyíltan és egyenesen meg kell mondanod mi a bajod.
Mindig! Különben neked lesz rosszabb.
Mert csak vitatkoztok, de nem juttok a megoldás felé, hiszen a probléma sincs kimondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!