Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek ebben az esetben, ha leplet rántanék bunkó lennék?
Adott egy (külső szemlélőnek) boldog pár,a lány 2 éve együtt van a pasival,aki viszont biszex,regisztrálva is van egy meleg társkereső oldalra,és nem egyszer szexelt pasikkal,a lány háta mögött,(passzív,tehát dugták,szopatták)miközben a csaj épp dolgozott,vagy leutazott vidékre a szüleihez....
Utálom a hazug,gerinctelen embereket,ráadásul gusztustalan is,de nem tudom lépjek e.....
ma 20:21
de,mert végül is a lányt ismerem/ismertem....
Mindenképp szembesíteném a csajt!
1.-re lehet nem hinne neked,nem ártana bizonyíték sem! Keresd meg az oldalon a csávó profilját, PrtSc gomb,paint,"beillesztés" kinyomtat,vagy mond az ismerősödnek,hogy ha megvannak a beszélgetéseik,küldje el neked!
Az ilyen megérdemli hogy lebukjon!
Én a csaj helyébe mindenképp tudni szeretném,hogy egy hazug kapcsolatban élek!
Tehát vmi mindenképp legyen kezedben,mert az is benne van,hogy a csaj messziről elhajt a fenébe!
Nem is az hogy biszex,de hogy hazudik is,és meg is csalja a nőt.....pfff boríts!
Keresd meg az oldalon a csávó profilját, PrtSc gomb,paint,"beillesztés"
Ez megvan,az ismerősöm így küldte át,ő tudja hogy ismerem a csajt!
Ő úgy jött rá,hogy a pasit megkereste a Facebookon,és csodálkozott,mert mindenhol csak közös képeik vannak,a lányt öleli,csókolja mindegyiken.....
ha névtelenül csinálod, akkor meg van az előnye, hogy ha rosszul sül el, akkor nem kell felfedned, hogy te voltál, ha pedig jól, akkor megmondhatod, hogy te küldted...
(majd írd meg, mi lett :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!