Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a lányok panaszkodnak mindig a beszólásokra, mikor fordított esetben ők milliószor durvábban képesek reagálni?
Leírom, mire gondoltam. Elvileg ugye a legtöbb ember általában párkapcsolatban szexel. Van, amikor sokáig nincs, ilyenkor jönnek az alkalmiak. Némelyik nő kimondottan szabados ilyen téren, sokuk kipróbál néha egészen nagyszámú szeretőt is. Pár férfi ezt nem nézi jó szemmel és könnyűvérűnek, vagy hasonlónak nevezi őket, amiért megsértődnek.
A másik oldal. Van néhány szerencsétlenebb srác, akik elmennek és fizetnek. Amikor erről írnak, azonnal megjelennek a harcias amazonok és döbbenetes módon reagálnak. az első esetben jön egy "hülye ri.nc vagy!" és egy legyintés. A második esetben viszont gyakran egy oldalnyi gyalázkodás a legförtelmesebb szavakkal, amiket csak produkál a magyar nyelv.
Kérdem én: erről szólna a nagy egyenjogúság? Ma már egyre több férfi fogadja el, ha egy nő "élni akar", cserébe viszont mi a "hála"? Pár szerencsétlent, akiket már amúgy is semmibe néznek, gyaláznak meg a végletekig.
Nem sül le ilyenkor az a bizonyos anyag a bizonyos helyről?
nem értem. én csak akkor szólok vissza durván, ha engem vérig sértettek. és mivel ler.bancozni meg k.rvázni nem mernek, meg nincs is miért, ezért én sem szólok be nekik :)
de ha azt nézzük sok büdös szuka van akik nagyra tartják magukat, de hidd el azok megjárják :D ne foglalkozz az ilyennel. el kell őket kerülni, jobb az mindenkinek már aki épeszű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!