Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok ha a bnőtöknek lenne egy nagyon jó fiú barátja? És lányok! Fordított esetben?
Zavarna!
Mert tudom, hogy ha két ember ilyen jóba van egymással, abból több is lehet
Személyes tapasztalat...
Nekem az egyik legjobb barátom fiú. Soha sem éreztünk egymás iránt többet a barátságnál és nem is fogunk. A párom is teljesen elfogadja ezt sosem féltékenykedett a srácra mivel látja hogy ez tényleg csak barátság. Mellesleg ők is nagyon jóban vannak sőt már azelőtt, hogy megismerkedtünk volna a párommal :)
Egyébként neki is van lány barátja, igaz nem olyan közeli mint pl mi, de azért elég sűrűn beszélgetnek, találkoznak és én sem féltékenykedtem soha mert ismerem a lányt és nagyon kedves.
Nem, a friendzone-ból nem lehet kikerülni. :D
Viccet félre téve, tényleg nem. Esetleg rosszabb napjaimon féltkékenykednék egy picit, de bíznék a barátomban, és tiszteletben tartanám a barátságukat.:)
Mint a harmadikat, szintén zavarna...
Még piercinget a pi.ájába is azzal a csávóval akart menni rakatni... persze mondom, mit képzelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!