Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen "kezdeményezéshez"?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem úgy, hogy jól esne egy kedves szó valakitől. Arra gondoltam, hogy elindulok Budapest utcáin és mindenkinek kedves üzeneteket nyomok a kezébe. Te hogy fogadnád? Örülnél neki? Hidegen hagyna? Vagy egy időre mosolyt csalna az arcodra? Mit gondolsz, van értelme, ha csak azért csinálnám, hogy az emberek kicsit mosolyogjanak?2012. szept. 17. 21:09
1/11 TOMAtm válasza:
a hátoldalára meg ird h :js és nincs egy cigid?
2/11 anonim válasza:
Örülnék neki,elraknám a cetlit és gyere vidékre is. :D
3/11 A kérdező kommentje:
nem dohányzom. és komolyan kérdezem, gondolom ezt azegészet? :)
2012. szept. 17. 21:11
4/11 A kérdező kommentje:
-?
2012. szept. 17. 21:11
5/11 anonim válasza:
Izé... menj pszichológushoz ha magányos vagy, vagy problémáid vannak. Én nem foglalkoznék az üzeneteddel. Lehet lesz aki provokálásként fogja fel és jól megver, vagy eldobja mint egy reklámcédulát, vagy kapsz egy pofont, hogy mit akarsz.
6/11 anonim válasza:
ez egy tök kedves gesztus lenne :)
engem felvidítana... :)
20 L
7/11 A kérdező kommentje:
én nem vagyok magányos. de gondold el. sokan azok.
2012. szept. 17. 21:13
8/11 anonim válasza:
Jajh... A magadfajta emberekből több kellene....
Szuper az ötleted!:)
9/11 anonim válasza:
Egy újabb "SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK" megnyilvánulás...
10/11 anonim válasza:
Klasz ötlet! Csináld meg, csak szólj mikor, hogy ott lehessek én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!