Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha az eddigi legjobb bainőtökazzal a sráccal kavarna akit te szeretsz és tudja meg azt is hogy neked ez nagyon szarul esik?
Jártam már igy....és szarul esett. Jóban voltunk utána még egy ideig, de én nem tudtam benne ugy megbizni. És nem csak azért mert ő tetszett meg a pasinak, ha nem mert én kezdeményeztem a pasinál, és pasinak nem kellettem, erre a barátnőm kereste meg a pasit....
Már nem vagyunk túl jóban.
Jártam már így én is... nagyon mit szólni nem tudtam hizzá.. nem beszéltünk hónapokig, aztán megbocsájtottam. anélkül, hogy kérte volna, de nekem többet ért a 15éves barátságunk, mint a szerelnem. Mert szerelmes voltam bele, ő pedig nagyon jól tudta, mégis ráhajtott, sőt sikerült is összejönnie vele, persze titkolta. Végül pár nap után dobta a srác, miután engem is dobott.. Szemét pasi volt, összeugrasztott minket ő meg jókat röhögött rajtunk. Végül megmutattuk neki, hogy a barátságunk mindennél erősebb és a békülés után jóbban elvoltunk, mint azelőtt!:)
Ennek már 3 éve... viszont mostanában megintcsak eléggé megromlott a kapcsolatunk... sajnos.
Szerintem nem igaz barát az ilyen, ha úgy érzed, megérdemli, hogy megbocsáss neki, akkor tedd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!