Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a lányok panaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a lányok panaszkodnak mindig a beszólásokra, mikor fordított esetben ők milliószor durvábban képesek reagálni?

Figyelt kérdés

Leírom, mire gondoltam. Elvileg ugye a legtöbb ember általában párkapcsolatban szexel. Van, amikor sokáig nincs, ilyenkor jönnek az alkalmiak. Némelyik nő kimondottan szabados ilyen téren, sokuk kipróbál néha egészen nagyszámú szeretőt is. Pár férfi ezt nem nézi jó szemmel és könnyűvérűnek, vagy hasonlónak nevezi őket, amiért megsértődnek.

A másik oldal. Van néhány szerencsétlenebb srác, akik elmennek és fizetnek. Amikor erről írnak, azonnal megjelennek a harcias amazonok és döbbenetes módon reagálnak. az első esetben jön egy "hülye ri.nc vagy!" és egy legyintés. A második esetben viszont gyakran egy oldalnyi gyalázkodás a legförtelmesebb szavakkal, amiket csak produkál a magyar nyelv.

Kérdem én: erről szólna a nagy egyenjogúság? Ma már egyre több férfi fogadja el, ha egy nő "élni akar", cserébe viszont mi a "hála"? Pár szerencsétlent, akiket már amúgy is semmibe néznek, gyaláznak meg a végletekig.

Nem sül le ilyenkor az a bizonyos anyag a bizonyos helyről?

2013. jún. 22. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy ki mit mond, de ez az élni akarásos szarság engem nem fogott meg, biztos ,ha ilyen mondana a barátnőm ki is basznám az utcára egy szál tangában aztán annyit mondanák neki ,hogy éljél. A férfi bármit is csinálnak a nők szerintem tök mindegy,ha meg is feszülnének se lennének többek mint mi én, nem azt mondom, hogy ők kevesebbek lenének, de egy pár nő rohadtúl férfira van utalva és még van pofája valamelyiknek is pattogni nem is értem:) de ezt leszámítva egyen jogúság van .
2013. jún. 23. 00:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés inspirált. azért olyat leírni, hogy akasszák fel magukat vagy hogy majd a k...-i megsiratják, ha meghalna, szerintem túlmegy minden határon. Ez már olyan mértékű gonoszság, amire nincsen mentség!
2013. jún. 23. 00:17
 13/24 A kérdező kommentje:
2013. jún. 23. 00:18
 14/24 anonim ***** válasza:
nincsenek határok, az undorítóbb ha egy csaj össze vissza kefél mintha prosti lenne.:D
2013. jún. 23. 00:24
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Azert mert csak a luzerek kr.vaznak. Viszont a csajok normalis emberekkel szexelnek. Te meg luzer vagy es kr.vazol. Ilyen egyszeru
2013. jún. 23. 11:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Na és akkor mi van? Több is veszett már Mohácsnál!
2013. jún. 23. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
49%
Jolvan, csak törödj bele hogy egy lúzer kis senkiházi vagy.....ha ekkora bébipöts vagy akkor krvázz...megérdemled, hogy csak a pénzedért szexeljenek veled ;)
2013. jún. 23. 16:32
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz engem, fogalmad sincs, mit miért teszek. Ítélkezni viszont ítélkezel.
2013. jún. 23. 16:43
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

Mert az IGAZI FERFIAK nem k.urv.@znak....es egy NORMALIS no sosem lenne olyan ferfival aki mar krv@zott valaha...

Te meg mindig egy kis luzer szuz vagy, az, hogy a penzedert elvettek a szuzessegedet nem szamit, ugyan olyan kis tapasztalatlan luzer vagy. Ez van

2013. jún. 23. 18:00
 20/24 A kérdező kommentje:
Tudod, mit? Önmagad ismételgetésén kívül nem is tudsz mást. Takarodj innen!
2013. jún. 23. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!