Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem fogja elhinni, h szűz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogja elhinni, h szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Egy nőgyógyászati műtét miatt átszakadt a szűzhártyám, és a barátommal nemsokára lesz az első. 18L ő 18/F

Lehet érezni azt, h a lánynak meg van-e a szűzhártyája vagy nem? Félek azt fogja hinni, h hazudtam neki

2017. jan. 7. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Egy hihetetlen dolgot fogok most leírni neked babám: KOMMUNIKÁCIÓ fogalma dereng?
2017. jan. 7. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha meglenne a szűzhártyád, a férfiak nagy része azt sem érezné. No para.
2017. jan. 7. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt sem tudjátok megbeszélni akkor inkább ne szexeljetek még.
2017. jan. 7. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha ezen mulik akkor elegge gyoker (mar elnezest) a pasid. Szerintem orulni fog hogy megkap es nem a szuzhartyad utan fog kutatni.
2017. jan. 7. 23:08
 5/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Az mindegy, hogy megvan-e a hártya vagy sem... neked ugyanúgy fog fájni, ugyanis a doki nem tágított ki. A puncid szűk és szoknia kell, hogy van benn valami. Szerintem így is elég nehéz élmény lesz.
2017. jan. 7. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Mintha a 18. században élnénk és csak házasság után lehetne elveszíteni a szüzességet. Megmondhatod neki, h nincs. Viszont nem minden alkalommal jár vérzéssel az elvesztése se, szóval nem fogja reggel megnézni a lepedődet senki, mint a középkorba...
2017. jan. 8. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem csak ezen múlik, hogy elhiszi-e. Ha már sokszor, sok mindenben hazudtál neki, akkor ezt sem biztos, hogy elhiszi. De ha megbízható vagy, akkor csak elmondod neki, akár utána, és elhiszi.
2017. jan. 8. 02:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Előttem már sokan sokféleképpen leírták. Én csak pár kérdést teszek fel:

Számít az ha valaki szeret valakit, hogy az illető szűz-e még vagy sem?

Számít az valamit, ha valakivel vagy, hogy előtte hány partnered volt?

Ha valamit mondasz és azt kétkedéssel fogadja a másik fél aki állítólag szeret, annak összesen két oka lehetséges:

1. Előtte már füllentettél neki kisebb nagyobb dolgokban és tud róla.

2. Nem is érdekli mit mondasz neki, mert nem szeret.

Ha ugyanis valakit szeret valaki, akkor feltétel nélkül bízik benne, és nincs szükség magyarázkodásra még a legkényesebb kérdésekben sem.

2017. jan. 8. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyanmár.

Akkor azt mondod, dildót már dugtál fel....

Kérdés, szűz-e az a lány, aki pasival még nem volt, de rendszeresen használ vagy használt már műfarkat???

2017. jan. 24. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Az sem válik az előnyödre, hogy rengeteg felnőtt nő dicsekszik vele, hogy Ő vagy hússzor veszítette el a szüzességét, és minden pasi elhitte neki...
2017. jan. 25. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!