Lányok/nők! Miért nem lehet elhinni, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok, akárhova megyek, minden nő megnéz, fiatalabb, idősebb korosztály is. Ha elkezdek eggyel ismerkedni, és előkerül ez a téma, egyszerűen kételkedik a szavamban. Nem egy nőnél volt már erre példa.
Ha valaki jól néz ki, akkor már lehetetlen, hogy szűz legyen?
2014. márc. 26. 16:12
1/4 anonim válasza:
Nálam meg azt nem hiszik el, hogy nem vagyok szűz...
2/4 anonim válasza:
Hát őszintén én nagyon nem beszélgettem senkivel sem, hogy szűz lennék amikor még az voltam.
A volt e barátnőmre tudtam igennel válaszolni (vagy nemmel ha kellett), de senki nem kérdezte, hogy az vagyok e.
Bár ha erről beszélsz akkor biztos te hozod fel. Amúgy meg ki a francot érdekel? Itt millió a 24 éves szűz pasi. Azt csinálsz amit akarsz.
3/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek a kérdés. Miért nem mindegy? Te tudod, hogy az vagy, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!