Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkuak, mi lenne az a méret ami már megfelelő lenne nektek, és mekkora lenne ami tényleg álomkategória?
Figyelt kérdés
és most mekkora ?2017. jan. 5. 17:33
1/10 anonim válasza:
16 cm 16,1 ami megfelelne és 16,2 már álomkategória.
2/10 anonim válasza:
12 nekem már álomkategória lenne.
3/10 anonim válasza:
18-19 cm jobb lenne, most 16/5. Vastagsággal nincs bajom
5/10 anonim válasza:
Nekem 16/4. Leginkább egy kicsit vastagabbnak örülnék, a hossz nagyjából elég.
6/10 anonim válasza:
Most 15/5.
Nagyon örülnék egy 17-esnek... :P
22/F
7/10 anonim válasza:
Nekem 12 cm körülbelül, és már 2-3 cm-nek pluszban is nagyon tudnék örülni. Az álomkategóriára most mondhatnám, hogy az a 18 cm, de igazából erről fantáziálni sem nagyon szoktam, annyira távolinak tűnik, meg nehéz elképzelni, milyen lehet.
8/10 anonim válasza:
Kis farkúakat kérdezi a kérdező, erre 90% átlag méretettel rendelkező (vagy a feletti ír)... Tényleg ennyire belétek tukmálta a gyakorikérdéseksek hogy 15-16 cm-es farok kics?
9/10 anonim válasza:
Én is most akartam írni hogy mennyi súlyos testképzavaros emberke írt ide ilyen méretekkel. :D
10/10 anonim válasza:
Nekem 11-12 cm, 16-osnak örülnék, mivel az a nők döntő többségének megfelelő lenne. Viszont kár ilyenen gondolkodni, mert sajnos nagyobb ez már nem lesz.. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!