Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek nagy méret (17-18cm vagy nagyobb) kell? Például egy 14cm körüli senkinek nem jó?
:D dehogynem jó!
Az enyém 13 és eddig még nem volt akinek ne lett volna orgazmusa ha benne jártam! :D
31/F
Így van, de inkább legalább 20cm. Mivel az átlag olyan 14-16 így az emberek 10% ának, ha van 20+ -os fegyvere. Ezért van hogy nekik 10 nőjük van, mindenki másnak 0. (sarcasm)
Jobban bele gondolva ezek a kérdések tükrözik a kérdező agyi színvonalát általában. Neked a nő csak szekszre kell, így azt gondolod, hogy te is nekik és ez a legfőbb szempont, hogy mekkora a dákó. Gyakorlatilag azt feltételezed, hogy az összes nő falloszéhes ösztönlény így.
Nekem pl. már a 14 cm is egy picit hosszabb az ideálisnál.
De itt is olvashatsz nem kevés hozzászólást, - férfiaktól és nőktől egyaránt - arról, hogy a nők egy részénél már egy 15-16, vagy akár az alatti pénisz méret is elég ahhoz, hogy lendületből telibe találja a méhszáját, amire a többség annyira vágyik, mint a pasik egy tökön rúgásra.
Másrészt valószínűleg nem én vagyok az egyetlen nő a bolygón, aki nem egy péniszhez vonzódik, nem egy péniszbe szeret bele, amihez hozzánőtt egy valamilyen férfi, hanem fordítva. :-)
A vőlegényemnek 13 cm, ha nem imádnám vele a szexet már 6 éve, nem készülnék vele az esküvőre. Bizonyos pózokban így is érzem ott fent, legbelül, az néha már kellemetlen is tud lenni, olyankor szólok neki hogy váltsunk pózt, vagy megkérem hogy ne tolja be annyira. Sose értettem ezt a péniszméret pánikot :D
25/N
Erre csak annyit tudok írni, hogy sokszor jobb a kisebb, mint a nagy :P
22/L
Mindenkinek 14-16 centis van, csak van aki a villanyoszlopot is beleméri ami mellett pisál!
Az átmérő és a kerület fogalmával szintén gondok vannak!
A farkad csak akkor kell ha Te akarsz kielégülni. A lányoknak elég az agyad, ujjad, nyelved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!