Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ki akarom tágítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki akarom tágítani a hüvelyemet mennyi idő alatt tágul ki?

Figyelt kérdés

Nagyon szűk vagyok ha ujjazom magam több ujjal mennyi idő amíg normális méretűre tágul?

Felajánlásokat nem kérek!

2017. jan. 5. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
de miért akarod tágítani ? nem fér bele a faro k?
2017. jan. 5. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy szűk vagy. Sokan mit nem adnának érte.
2017. jan. 5. 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:
de a barátom nem tudja betenni, mert nekem fáj.
2017. jan. 5. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Hosszas nyalás, élveztetés, izgatás után, síkosító segítségével próbáltátok?
2017. jan. 5. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:

én még olyan szükkel nem találkoztam ,hogy ne tudjam betenni...

Milfeknek is szük...szóval.

2017. jan. 5. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátod nem tudja betenni mert fáj neki???!!! Akkor nem izgatott fel eléggé! Ne tágítsd magad....tágul az annyit, amennyit kell, egy csecsemőfej is kifér rajta majd! Vagy vegyetek síkosítót.... DM, Rossmann... Durex - vízbázisú, nem cseszi szét az óvszert - kb. 2500 Ft, ennyit megér egy jó hétvége, nem? :)
2017. jan. 5. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:

A hüvelyt nem lehet kitágítani.

Ugyanis a hüvely izgalom hatására tágul ki, majd pedig a dolog végeztével ugyanúgy visszaáll az eredeti állapotára.

Ha nálatok nem működik, akkor annak az az oka, hogy nem tudod magad rendesen elengedni/nem megfelelő az előjáték/ nem vagy rendesen felizgulva.

2017. jan. 5. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Fellesleges tágitani, visszaszukul - nekem minden aktus eleje kissé nehézkes, mert fél nap alatt ugyanolyan szuk vagyok mint elotte

2. Olyan nincs, hogy nen megy be, maximum szr lesz az elso pár alkalom, vagy az osszes, de akkor nem illetek ossze anatomiailag - exszel nekem mindegyik aktus bogésbe ment, annyira fájt, aztán szakitottam is vele. A kisebb párommal pont megfelelo

27 n

2017. jan. 6. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem te vagy szűk hanem az agyad. Izgatás ,sikosító,stb.
2017. jan. 6. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!