Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne tágítani a hüvelyemet?
3 hete feküdtem le először barátommal. Akkor vesztettem el a szüzességem, de nagyon fájt, szóval nem is csináltuk sokáig. Azóta párszor próbálkoztunk, de még mindig ugyanaz a helyzet, túl szűk vagyok. :( Ő meg nem hajlandó erőltetni a dolgot, ha látja rajtam, hogy fáj, akkor leáll. Nem tudjátok hogyan tágíthatnánk ki?
Csak normális válaszokat kérnék, előre is köszönöm. 17/l
Mesterségesen valójában sehogy. Tudom, hogy kissé kellemetlen, de - nézd el a hasonlatot - ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy növelhetem meg a pisze orrom.
A természet adott, amit adott, okkal, de bizonyos határainkat nem tudjuk túllépni. Remélem, nem sértettelek meg, de igen tapasztalt férfiként ez a véleményem. F/38 (sajnos túl nagy méretű, túl x +1 tapasztalaton)
Ennyi hulyet ...
A sikositot nem oldja meg a fajdalmat ...
A legtobb lany szorong fel azert marad szuk nem izgup fel elegge
Terjetek vissza a pettinghez es ahoz h nincs kenyszer nincs kotelezo dolog
Sok oral oda vissza ujazas simogatas probaljon orgazmust elerni nalad ezzel
Bahtolas majd akkor ha tenylegesen akarod es a tested.is kesz ra
Ez a pasid kérdése lehet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__8..
A hüvelyt nem kell tágítani. Tágul az magától. Főleg, hogy tartósan nem is lehet. Előzetes izgatás, ujjazás, nagy méretű műbroki használata ideiglenesen picit tágíthat rajta, mert a mérethez idomuló izmok lazulnak és könnyebben fogad be nagy méretet így ez rövidke ideig (pár perc) megmaradhat, de kifejezetten tágítani nem lehet. Ez egy tévhit.
Ha nem tágulsz ki eléggé a szexhez, akkor két probléma lehet.
1. Te túl szűk vagy ő meg túl vastag. Nem csak a fiúk farkának mérete lehet különböző, és bizony nem minden méret passzol össze élvezetesen.
2. Fejben, lelkiekben nem vagy még kész a szexre. Lehet, hogy a tested jelez, felizgulsz, kívánod, nedvesedik a puncid, de egy belső blokk miatt nem teljes a nemi izgalom, és nem tágulsz ki. Pedig a szex előtt a vagina ha izgalomban van tágul, hogy kényelmesen fogadhassa be a fiú farkát. Valószínű kevés előjáték, és/vagy benned nincs mert a teljes elhatározás, hogy szexelj, vagy hogy VELE szexelj.
Masztizni szoktál? Az jól esik, élvezed? Ha igen mi jár közben a fejedben, vagy mire masztizol? Azt kapod szex közben is a barátodtól ami maszti közben felizgat? Mert ha nem a válasz szinte magától értetődő, miszerint, van egy elképzelésed az izgalmas, kielégítő szexről a fejedben, de a partneredtől nem azt kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!