Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért vannak oda a hosszú farkakért mikor már egy 18-20 centis eléri a méhszájat és az fájó?
1. nincs minden nő oda a nagy farkakért, ez hülye általánosítás
2. inkább vastag legyen, mint hosszú
3. mondjuk egy 18-20 cents még pont nem biztos, hogy fáj
4. a fájdalom nem (csak) a mérettől függ, kisebb farokkal is lehet fájdalmat okozni, ha úgy csinálja a gazdája, mint egy vadállat, és a nagy se mindig fáj, ha jól bánnak vele
5. néha egy kis fájdalom is izgató valakinek
Emberek! Valaki nézze már meg mekkora az a 20 centi... csak húzz egy vonalat, nézd csak meg... nekem 17/5, amikor meglátták, alig volt aki elhitte h ez ennyi "csak". És nem mindenki viselte el fájdalom nélkül.
A szemmértékkel van gond sokaknál.
Ezzel persze nem azt mondom h a 18-20-as kötelező h fájjon, de olyan 5-10% max akinek talán jó ekkora
1: a csajok nem tudják besaccolni, hogy melyik mekkora. Szerintem ők egy simán nagy farokra azt mondják 16 centi, élőben biztos megijednének
2: a pasik is túloznak sokat, szóval amikor egy lány tapasztaltabb is, nehéz megállapítani hány centis egy farok, mert ha a pasik felfele kerekítenek, ezért a 15-öst 17-nek hiszi és úgy van, hogy belefér még 1-2 centi.
3: nagyon kevés csaj volt igazán nagy mérettel (csak statisztikát nézve). Párom is azt hitte jobban bírja amikor kipróbáltunk egy műfarkat, nem is volt hatalmas, csak átlagon felüli. Hát azóta máshogy gondolkozik
4: nemrég volt egy kísérlet ahol vittek a lányoknak műfarkakat, különféle méretekben (hogy lássák élőben és tapinthassák őket) és az jött ki, hogy fix kapcsolatnak egy kb 15-16 centi az ideáll és kalandnak pedig 16-17 centi. Kalandnak azért választottak nagyobbat, mert egy éjszakára bevállalnák az esetleges fájdalmat amit egy nagyobb szerszám okozz, cserébe a tapasztalatért. Nem volt megadva semmi méret, csak fogdosás és ránézés alapján választottak.
Szóval akik ezt állítják, hogy csak 18+ azok vagy tapasztalatlanok, vagy tudatlanságban élnek, vagy az az 5% akik tényleg bírják a nagy darabot.
A válaszolók többsége valóban férfi,méghozzá mikropéniszű férfi,akik itt bizonygatják,hogy a nőknek a minifarok a jó.Néhány nő leírta,hogy egyáltalán nem fáj férfias mérettel,erre azt mondjátok hogy ők a pasik.De utra hiper szánalmasak vagytok.Ha pasik lennénk nekünk is az lenne az érdekünk hogy bemagyarázzuk,hogy a törpekuki a menyország.Ez már szánalom alatti,de vígasztalódjatok csak ezzel ha nektek jó.De attól hogy nektek mikro van és itt leirjátok,hogy aki szerint a nagy a jó az pasi,attól még élőben a nők 90%-a el fogja hajtani a babamérettel rendelkezőket.
20/L,és nem pasi.Ha az lennék akkor én is azzal nevettetném ki magam,hogy "de a nőknek fáj a nagy,picur kell nekik".Am komolyan jobb,épkézláb érvet nem tudtatok kitalálni?
"Kedves #21-es. Mit is kellene cikinek éreznem 21évesen? Azt hogy megtapasztaltam már milyen a nagy méret, es hogy az adott témáról van velemenyem?"
Nem, nem ezt, hanem - legalábbis szerintem - azt, hogy 21 éves nő létedre alapvető biológiai ismeretek hiányáról tanúskodik, amit írsz.
Erre a két megjegyzésedre reagáltam:
1) A hüvely elég tágulékony, egy baba is kifér rajta, a méh is elég tágulékony.
Végül is mindenkinek máshol van az ingerküszöb olyan tekintetben, hogy magára nézve mit érez cikinek és mit nem. Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy én - nememtől és életkoromtól függetlenül - cikinek érezném, ha bármifajta összefüggést vélnék felfedezni a MÉH tágulékonysága között és aközött, hogy a hüvely izgalmi állapotban milyen hosszú pénisz befogadására képes.
Az anyaméh valóban bámulatos növekedésre képes a várandósság alatt, 9 hónap alatt szép fokozatosan, de nem értem, hogy szerinted ez mégis hogy függ össze a szexszel.
Nem tudom, hogy meg merjem-e kérdezni ezt, de esetleg azt feltételezed, hogy ha egy - a hüvelynél - hosszabb pénisz eléri a méhszájat, akkor a méhszájat szétfeszegetve felvándorol a méhbe, és ott aztán még tovább tágítja a méhüreget.
(Ha esetleg valakinek kimaradt a biosz tanulmányaiból, így néz ki a méhszáj:
Ha nem erre gondoltál, akkor szerinted mégis hogy játszik szerepet ebben a kérdésben a méh tágulékonysága??
Azt meg szintén nem értem, hogy az a tény, hogy a szülés során, hosszú hónapokig tartó drasztikus hormonális változások hatására, és igen komoly fájdalmak kíséretében - nem mellesleg hosszában pont lerövidülve - a hüvely képes átmérőben tágulni a kitolási szakaszban, szerinted mégis hogy függ össze azzal, hogy izgalmi állapotban milyen HOSSZIRÁNYÚ méretváltozásra képes.
(Legalábbis hadd ne feltételezzem, hogy azt hiszed, hogy szülés során van olyan szakasz, amikor egy 50-55 centis baba teljes hosszában, vagy akár csak 1/3 hosszában a hüvelyben tartózkodik.)
"Aki pedig azt mondja hogy fáj a nyag mérettel, az még nem volt olyan pasival aki kellően felizgatta volna, mert ha az sikerül, onnantól nem fáj. 21L"
Érzed aközött a különbséget, hogy neked még nem volt olyan partnered, aki bármilyen pózban fájdalmat okozott volna azzal, hogy a méhszájadat döfködi, és aközött, hogy kijelenteted, hogy több milliárd másik ember esetén sincs az a pénisz-hüvely méret kombináció, aminél ez előfordulna, és ha ez valakinél mégis előfordul, akkor az nem szimplán anatómiai adottság, hanem a kellő izgalmi állapot hiányából fakad?
Őszintén, szerinted engem mennyire tartanának értelmesnek, ha kijelenteném, hogy nem hiszem el, hogy egy 12 centis péniszt nem lehet 18-20 centisre növelni, mikor már - akár élőben, akár képen - láttam ekkorát, sőt nagyobbat is, meg még azt is hozzátenném, hogy ilyenkor az a baj, a nő nem elég szexi és nem képes eléggé felizgatni a férfit, azért csak 12 centis a pénisze erektáltan?
Nem tudom, akár neked, akár másnak mit annyira nehéz beemelni azon, hogy - attól, hogy egy pénisszel ellentétben a hüvely mérete nem látható kívülről, a nők között éppen olyan jelentős különbségek vannak a hüvely anatómiai adottságait tekintve - mind hosszra, mind keresztirányú tágulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!