Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért vannak oda a hosszú farkakért mikor már egy 18-20 centis eléri a méhszájat és az fájó?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 09:54
11/38 anonim válasza:
Igazából a nagy mell is fáj a nőnek.
12/38 anonim válasza:
Bocsi 5 ös én lány vagyok de nagy hülyes3g amit írsz! És ne beszélj mindenki nevében,nekem biztos nem kellene 25 cm es,te jó isten szét is szakadnék belül szerintem!! Mindenki más és más kérdező!!Biztos van olyan lány aki élvezi a túl nagyot de sok lány meg nem.Ettől szép hogy nem vagyunk egyformák nem kell ezen különösen kiakadni 22/N
13/38 anonim válasza:
rossz példa?!
öreg te voltál már nővel XD
mind ábrándozik hogy a nagyobb jobb, aztán ha oda kerülnek megszeppennek és hoppá mégsem olyan jó.
ekkor van az hogy jól megrakják őket 20 as répával, aztán meg megy a hiszti hogy minden férfi érzéketlen bunkó...
14/38 anonim válasza:
Tudod a legtöbbször csak szájhősök.
De miért mindenki a hosszal foglalkozik, mikor a vastagság is fontos?
16/38 anonim válasza:
(Mondjuk ettől még elvérzett bioszból.)
17/38 anonim válasza:
A hüvely elég tágulékony, egy baba is kifér rajta, a méh is elég tágulékony. Aki pedig azt mondja hogy fáj a nyag mérettel, az még nem volt olyan pasival aki kellően felizgatta volna, mert ha az sikerül, onnantól nem fáj. 21L
18/38 anonim válasza:
Én senkit nem akarok megbántani, de nekem a 15 az igenis kicsi. Nem tehetek róla!!!!!! Ha nagyon fel vagyok izgulva nem is érzem szinte a barátom szerszámát, pedig nem túl vékony+15cm.
Ha én lovagolok rajta, olyan mintha bent se lenne :(
19/38 anonim válasza:
Én pont a 18-21 cm közötti méretet szeretem (a magányos időkben használt elemes szerelem masinám is ekkora),ez a méret tölt ki tövig nyomva,és én imádom ha hozzáér a méhszájamhoz (ami amúgy nem mindenkinek fáj,sőt..).Egy 12-13 centis sajnos nem tud úgy kielégíteni mint egy nagyobb,főleg nem ha még vékony is.
20/38 anonim válasza:
Hajaj, most lesz itt hiszti, hogy de hát akkor is kötelező élvezni a 10 centit, mert hát a bioszkönyvben le van írva és akkor is úgy van!4!4!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!