Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok miért vannak oda a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért vannak oda a hosszú farkakért mikor már egy 18-20 centis eléri a méhszájat és az fájó?

Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 09:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

# 17

Ezt 21 évesen nem érzed cikinek?

2017. jan. 2. 10:42
 22/38 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy százszor el lett mondva, hogy nem csak a farokmèret különbözik, hanem a hüvely mérete is. Csak az egyiket látni, a másikat nem.

Van olyan nő, aki ha a vègletekig felizgul akkor sem tud többet benyelni mint 16-17 cm, van olyan meg akibe alapból befèr akár egy 20-as is.

2017. jan. 2. 10:43
 23/38 anonim ***** válasza:

"# 17

Ezt 21 évesen nem érzed cikinek?"

Mit és miért kellene cikinek éreznie?

2017. jan. 2. 10:47
 24/38 anonim ***** válasza:
89%

Istenem ez a kisfarok-nagyfarok mizéria csak a férfiaknál meg a tinilányoknál(akik max egészségügyi nagylexikonban láttak péniszt) téma. Mikor veszitek észre hogy huszadlagos szempont kivéve ha nem mikroszkopikus méretről beszélünk?!

Én speciel egy nőtől(!) sem hallottam, hogy hűű de megrakatná magát egy néger Old Spice istennel.

Nem tudom ezeket honnét veszitek.

Arról pedig messzemenő következtetéseket levonni,- hogy egy gyk-s lánynak titulált kiéhezett faszi ilyeneket írogat - butaság.

2017. jan. 2. 10:47
 25/38 anonim ***** válasza:
79%
Milyen sok itt a meleg pasi,akiben már volt farok és tudja,hogy mi fáj és mi nem.
2017. jan. 2. 10:48
 26/38 anonim ***** válasza:
21%

Ezek csak gyerekek.

A legjobb hogy azt hiszik, hogy ha lepontoznak, akkor nekik lesz igazuk vagy nem is tudom :D

2017. jan. 2. 10:52
 27/38 anonim ***** válasza:
Kedves #21-es. Mit is kellene cikinek éreznem 21évesen? Azt hogy megtapasztaltam már milyen a nagy méret, es hogy az adott témáról van velemenyem?
2017. jan. 2. 11:04
 28/38 anonim ***** válasza:
75%
Imádom amikor a pasik elmagyarázzák, mi hány centi. Én 17 centit tövig tudok nyomni és imádom. Akkor meg? Egyébként meg ha hosszú, nyakatekert pozíciókban is lehet csinálni, nem csúszik ki olyan könnyen, és valószínűleg vastagabb is, nem valami ropi. Én szűzként nem éreztem meg egy 14 centiset. Ez genetika, a hüvely is különböző méretű és tágulékonyságú.
2017. jan. 2. 11:11
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Haggyuk már ezeket a kommenteket hogy aki azt mondja hogy h fáj az még nem volt kellően felizgulva meg bla bla bla.Mindenki mást bír mindenkinek más az anatómiája.Speciel nekem 6 éve van párom és neki kb olyan 16 cm lehet nagyon összevagyunk csiszolódva de hozzá teszem hogy van olyan ha erösebben tolja be már fáj mert eléri a méhszájat pedig felvagyok izgulva!! El kell fogadni hogy nem mindenki egyforma aki pedig képes bevenni a 20 és 20 plusszos f***t az meg örüljön neki!! És valaki írta még azt is hogy ott egy baba is kifér.Oké de ezt ne hasonlítsuk össze a sze*el meg a befogadó képeséggel mert a szülés iszonyat fájdalommal jár és természetesen azok a dolgok nem úgy állnak benn akkor mint egy sima sze*nél.nem tudom már hanyas voltam! 22/l
2017. jan. 2. 11:14
 30/38 anonim ***** válasza:
Erről vitatkozni olyan, mint az ízlásről. Ostobaság. Némelyik ember annyira gáz itt, hogy már a kérdés puszta olvasásától elkezdek felszállni tőle.
2017. jan. 2. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!