Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábíthatnék el egy nős férfit?
Figyelt kérdés
Csak a szexre. Nagyon szeretem őt.2016. dec. 30. 20:27
1/13 anonim válasza:
Elég könnyű elcsábítani egy nős pasit, már ha tetszel neki és ő sem közömbös irántad.
De ha szereted akkor jobb lenne, ha nem bonyolódnátok bele jobban. Kevés az esélye, hogy el hagyja a feleségét te meg szenvedni fogsz miatta.
2/13 anonim válasza:
Ne turd mar fel a csaladi beket pls!
3/13 A kérdező kommentje:
Ha bevallanám neki,hogy érzek iránta valamit mit szólna? Barátok vagyunk 4éve
2016. dec. 30. 20:31
4/13 anonim válasza:
Utána csak még jobban szenvednél, hogy nem veled van.
5/13 anonim válasza:
Csak szexelni akarsz de szereted őt? Mi vaaaaaaaaan
Akkor csak vonzódsz hozzá nem szereted...
6/13 anonim válasza:
El kellene dönteni, hogy valóban szereted-e őt, esetleg csak szexre kell. 1 tipp: mivel te vagy a nő, ezért nálad a kulcskártya. Kezdj simulni hozzá, érzékien csókold meg, simogasd, mutasd ki, hogy vonzódsz hozzá. Ilyenkor nem szóban, hanem tettben érzékeltetjük, hogy vonzónak tartjuk a másikat.
9/13 anonim válasza:
Én voltam már úgy nős, hogy a világon semmi esélyed nem lett volna se neked, se senkinek, meg úgy is, hogy simán, csak teszel valami halovány utalást...
Szóval nem tőled függ ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!