Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kiélni az erotikus vágyainkat?
Figyelt kérdés
Ez a társadalom úgy épül fel, hogy szinte senki nem juthat annyi szexhez az életében, mint szeretné. De nem is feltétlenül a szexre gondolok. Nekem például egy igen gyakori fétisem van, amiről nem tehetek, gyerekkoromban kialakult, és azóta meghatározza az életemet, mint egy plusz igény. És azt kell, hogy mondjam, gyakorlatilag tönkreteszi az életemet, pedig egy tök banális dologról van szó, ami igazából a nő részéről semmi áldozattal vagy kockázattal nem járna. Tudom azt is, hogy rengeteg férfi szenved ugyanettől. Nem értem, miért kell ennek így lennie. Miért nem teljesítik az emberek egymás vágyait, ha az semmi áldozattal (pl. becsúszó gyerek) nem jár, ha egyszer így mindenki boldogabb, felszabadultabb lenne? Tele vagyunk depressziós emberekkel. Én, ha tudnám, hogy egy nő attól lenne boldog, ha a fülemet nyalogathatná, vagy szexuális kielégülést okozna neki, ha a vállát masszírozzák, simán megtenném neki, miért ne. Kinek jó az, hogy mindenki ennyire zárkózott?
Néha nem értem, minek ennyit picsogni. Engem, amióta csak megfordult a szex a fejemben, az erőszak izgat fel a legeslegjobban. De ugye ott a csavar a dologban, hogy ezt csupán eljátszani hitelesen nem igazán lehet, meg ha az ember élvezi az erőszakot, az akkor már nem is igazán erőszak... Na, ezzel mit kezdenél?! :D Én viszont nem picsogok, kiélem képzeletben, írásban... a hétköznapokban meg kielégít az egyszerűen durvább szex. Ja, és jól elvagyok egy normál pasival, pedig amúgy fantasy/sci-fi világok nem egészen emberi karaktereiről fantáziálok mondhatni napi rendszerességgel. Te meg, basszus, picsogsz itt, pedig te a vágyaid kiéléséhez simán találhatsz partnert.
2017. jan. 12. 02:36
22/24 anonim válasza:
Ez nem picsogás, amúgy tök igaza van. Nem mennék el a fétisig. Simán a natur sexben is vannak, begyöpösödöttek. Nekem pl az asszony. 7 éve vagyunk együtt, próbálok variálni, újítani a forgató könyvön sex köuben, de olyan, mint ha nem egy nyelvet beszélnénk. Mikor mondom neki, hogy kellene valami új, valami más, akkor azt kérdezi, tőle várom? Mondom miért kitől, a szomszédtól. Szóval semmi extra dolgot nem kértem, még is faknak ütközök...... És akkor még jol van 1 fétis ettől....
2017. jan. 12. 05:15
23/24 A kérdező kommentje:
"Ok, bocsámatot kérek. Teljesen feleslegesen írtam. Remélem zaklatásért nem jelentesz fel!"
Akkor tekintsük át, mi történt: írtál nekem egy privátot tegnap éjjel 1:08-kor, majd 1:31-kor leírtad ide, hogy "teljesen feleslegesen írtam", miután 23 perc alatt nem válaszoltam. Az esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy közben elmentem mondjuk aludni? Elég furcsán gondolkodsz.
2017. jan. 12. 19:28
24/24 A kérdező kommentje:
"Te meg, basszus, picsogsz itt, pedig te a vágyaid kiéléséhez simán találhatsz partnert."
Simán találok partnert. Aha, ahogy azt a nők elképzelik. Próbálnál meg egy hónapig lábfetisiszta pasiként élni, ***vaisten, hogy senkit nem találnál rá. Asszed ez annyira egyszerű? Elképzelhetetlen túlkereset van pasik részéről ezen a téren. Mit gondolsz, miért van velünk tele a gyk? Ide legalább leírhatjuk, itt nem köp le minket a sok begyepesedett, elmaradott *@sz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!