Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz kiélni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kiélni az erotikus vágyainkat?

Figyelt kérdés
Ez a társadalom úgy épül fel, hogy szinte senki nem juthat annyi szexhez az életében, mint szeretné. De nem is feltétlenül a szexre gondolok. Nekem például egy igen gyakori fétisem van, amiről nem tehetek, gyerekkoromban kialakult, és azóta meghatározza az életemet, mint egy plusz igény. És azt kell, hogy mondjam, gyakorlatilag tönkreteszi az életemet, pedig egy tök banális dologról van szó, ami igazából a nő részéről semmi áldozattal vagy kockázattal nem járna. Tudom azt is, hogy rengeteg férfi szenved ugyanettől. Nem értem, miért kell ennek így lennie. Miért nem teljesítik az emberek egymás vágyait, ha az semmi áldozattal (pl. becsúszó gyerek) nem jár, ha egyszer így mindenki boldogabb, felszabadultabb lenne? Tele vagyunk depressziós emberekkel. Én, ha tudnám, hogy egy nő attól lenne boldog, ha a fülemet nyalogathatná, vagy szexuális kielégülést okozna neki, ha a vállát masszírozzák, simán megtenném neki, miért ne. Kinek jó az, hogy mindenki ennyire zárkózott?
2016. dec. 30. 10:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

Azért ennyire nehéz mert a így van nevelve a társadalom...

Azok akik meg elkülönülnek a társadalom prűd szokásaitól, azokat lenézik, megvetik, kiközösítik. Ilyen az emberi faj...

Ennek nyomatékosítására találták ki a vallást... Az emberek manipulálása a fő cél.

2016. dec. 30. 11:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem például egy igen gyakori fétisem van" => Ès mi az?
2016. dec. 30. 11:08
 3/24 anonim ***** válasza:

Én még alapvető,természetes dolgokhoz nem jutok hozzá.

Nem beszélve a speciálisan,egyedi vágyaimról,aminek megvalósítására 0 az esély.

Amikor bmit felhozok ,akkor kapom a leszavazásokat és ezzel rövidre is van zárva.

2016. dec. 30. 11:10
 4/24 anonim ***** válasza:
61%
A több évszázados vallási eszme is oka, hogy ez kialakult. Az örökös bűntudatkeltés és a minden élvezetre rányomott "Parázna" jelző. Ehhez még a szexuális forradalom sem volt elég önmagában.
2016. dec. 30. 11:20
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem tom, én nem vagyok benne biztos, hogy a vallásnak ebben ekkora szerepe lenne. Tény viszont, hogy Nyugat-Eu.-ban pl. nyitottabbak az emberek.
2016. dec. 30. 11:25
 6/24 anonim ***** válasza:
Lábfétises vagy?
2016. dec. 30. 11:33
 7/24 A kérdező kommentje:
Igen. Nem feltétlenül akartam erre kitérni, mert tudom, hogy sokan valami számomra érthetetlen oknál fogva irtóznak ettől.
2016. dec. 30. 12:12
 8/24 anonim ***** válasza:
Mert az emberiseg tobbsege birka, nem gondolkodnak, ez a hagyomany. Ezek a tarsadalmi szabalyok akkorrol erednek amikor nem letezett megbizhato fogamzasgatlas, es a nemessegnek raadasul biztositania kellett, hogy csaladon belul marad az orokseg. Ez mar reg nincs igy, de egyszerubb megmaradni abban ami eddig volt, mint gondolkodni. A legfobb oka viszint az, hogy az emberek tobbsege meg mindig csak egy tulfejlett allat a szo biologiai ertelmeben. A kisajatitasi vagy a masik irant, a feltekenyseg erosebb a logikanal.
2016. dec. 30. 12:14
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahogy azt nem választhatod meg hogy mi vonz arról sem tehetsz hogy mi taszít. Engem a fétisek nagy része taszít. A lábfétis pont egy olyan amiben tudnék kompromisszumot kötni de a különböző testrészek (láb, hónalj, fül, seglyukba nyalás stb)nyalogatásától messzire menekülök.

Én mondjuk pont annyi és olyan minőségű szexhez jutok amire szükségem van. Szerintem annyi a nyitja a dolognak hogy olyan szexuális beállítottságú pár kell mint amilyen te vagy. Én pl szeretem a keményebb szexet, mély torkozni, reális kereteken belül a hajtépést, szopatást, mell és fenék ütést, fojtást stb. A párom vevő erre így megkapom amit akarok és ő is.

Attól hogy valami nem jár kockázattal még undoríthatja a másik felet. Én pl nem vagyok domináns. Soha nem tudnék férfiként nézni valakire aki alárendelt hajlamú a szexben ahogy mint írtam a cipő láb stb nyalogatás iránti vággyal se tudnék mit kezdeni mert már maga a gondolat is zavar hogy valaki rácuppan az izzadt nagylábujjamra vagy elvárja hogy bepelenkázzam és cumit tegyek a szájába és még folytathatnám a sort. Nem vagyok vallásos és prűdnek sem tartom magam mert a saját ízlésemen belül nagy a mozgásterem de ami nem okoz örömöt sőt zavarba ejt azt kerülöm.

Nem hiszem hogy ennek vannak olyan mélyen gyökerező okai mint az ősi nemesség, utódlás vagy a vallás egyszerűen csak az embereknek nem azonosak a vágyaik és amire az ember nem vágyik azt nem szívesen teljesíti főleg ha nagyon távol áll az ízlésétől.

2016. dec. 30. 14:27
 10/24 A kérdező kommentje:

"Én mondjuk pont annyi és olyan minőségű szexhez jutok amire szükségem van. "

Valszeg csinos nő vagy, így azért könnyebb. Szívesen kipróbálnám egyszer, milyen az, amikor besétálok egy szórakozóhelyre, és alanyi jogon, azért, mert látszom, maguktól jönnek a potenciális partnerek, akik közül csak választanom kell. Kicsit nehezebb az ügy, ha fiú vagy, nem különösebben feltűnő, és azzal áldott meg az isten, hogy a női lábfejekre áll fel minden áldott nap.

2016. dec. 30. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!