Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kiélni az erotikus vágyainkat?
Azért ennyire nehéz mert a így van nevelve a társadalom...
Azok akik meg elkülönülnek a társadalom prűd szokásaitól, azokat lenézik, megvetik, kiközösítik. Ilyen az emberi faj...
Ennek nyomatékosítására találták ki a vallást... Az emberek manipulálása a fő cél.
Én még alapvető,természetes dolgokhoz nem jutok hozzá.
Nem beszélve a speciálisan,egyedi vágyaimról,aminek megvalósítására 0 az esély.
Amikor bmit felhozok ,akkor kapom a leszavazásokat és ezzel rövidre is van zárva.
Szerintem ahogy azt nem választhatod meg hogy mi vonz arról sem tehetsz hogy mi taszít. Engem a fétisek nagy része taszít. A lábfétis pont egy olyan amiben tudnék kompromisszumot kötni de a különböző testrészek (láb, hónalj, fül, seglyukba nyalás stb)nyalogatásától messzire menekülök.
Én mondjuk pont annyi és olyan minőségű szexhez jutok amire szükségem van. Szerintem annyi a nyitja a dolognak hogy olyan szexuális beállítottságú pár kell mint amilyen te vagy. Én pl szeretem a keményebb szexet, mély torkozni, reális kereteken belül a hajtépést, szopatást, mell és fenék ütést, fojtást stb. A párom vevő erre így megkapom amit akarok és ő is.
Attól hogy valami nem jár kockázattal még undoríthatja a másik felet. Én pl nem vagyok domináns. Soha nem tudnék férfiként nézni valakire aki alárendelt hajlamú a szexben ahogy mint írtam a cipő láb stb nyalogatás iránti vággyal se tudnék mit kezdeni mert már maga a gondolat is zavar hogy valaki rácuppan az izzadt nagylábujjamra vagy elvárja hogy bepelenkázzam és cumit tegyek a szájába és még folytathatnám a sort. Nem vagyok vallásos és prűdnek sem tartom magam mert a saját ízlésemen belül nagy a mozgásterem de ami nem okoz örömöt sőt zavarba ejt azt kerülöm.
Nem hiszem hogy ennek vannak olyan mélyen gyökerező okai mint az ősi nemesség, utódlás vagy a vallás egyszerűen csak az embereknek nem azonosak a vágyaik és amire az ember nem vágyik azt nem szívesen teljesíti főleg ha nagyon távol áll az ízlésétől.
"Én mondjuk pont annyi és olyan minőségű szexhez jutok amire szükségem van. "
Valszeg csinos nő vagy, így azért könnyebb. Szívesen kipróbálnám egyszer, milyen az, amikor besétálok egy szórakozóhelyre, és alanyi jogon, azért, mert látszom, maguktól jönnek a potenciális partnerek, akik közül csak választanom kell. Kicsit nehezebb az ügy, ha fiú vagy, nem különösebben feltűnő, és azzal áldott meg az isten, hogy a női lábfejekre áll fel minden áldott nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!