Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz kiélni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kiélni az erotikus vágyainkat?

Figyelt kérdés
Ez a társadalom úgy épül fel, hogy szinte senki nem juthat annyi szexhez az életében, mint szeretné. De nem is feltétlenül a szexre gondolok. Nekem például egy igen gyakori fétisem van, amiről nem tehetek, gyerekkoromban kialakult, és azóta meghatározza az életemet, mint egy plusz igény. És azt kell, hogy mondjam, gyakorlatilag tönkreteszi az életemet, pedig egy tök banális dologról van szó, ami igazából a nő részéről semmi áldozattal vagy kockázattal nem járna. Tudom azt is, hogy rengeteg férfi szenved ugyanettől. Nem értem, miért kell ennek így lennie. Miért nem teljesítik az emberek egymás vágyait, ha az semmi áldozattal (pl. becsúszó gyerek) nem jár, ha egyszer így mindenki boldogabb, felszabadultabb lenne? Tele vagyunk depressziós emberekkel. Én, ha tudnám, hogy egy nő attól lenne boldog, ha a fülemet nyalogathatná, vagy szexuális kielégülést okozna neki, ha a vállát masszírozzák, simán megtenném neki, miért ne. Kinek jó az, hogy mindenki ennyire zárkózott?
2016. dec. 30. 10:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Abban igazad van hogy nő vagyok és sokan csinosnak is tartanak. Viszont én párkapcsolatban "szerzem meg" amire szükségem van. Párkapcsolaton kívül ott a jobb meg a bal kezem. Ettől függetlenül gondolom találhatnék partnert ha akarnék egy szórakozóhelyen is. De az írásomban épp arra akartam rámutatni hogy a megfelelő partnert/párt kell megtalálni a szexuális ízlésedhez és máris nem gond a fétiseid, vágyaid kiélése.
2016. dec. 30. 15:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Pár 10 ezer Ft-ért cserébe bármelyik fétisedet kiélheted manapság.
2016. dec. 30. 15:24
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: ez tiszta sor. Én arra utaltam, hogy te valszeg kapcsolatot is könnyebben találsz csinos nőként, mint a fiúk többsége. Tisztában vagyok vele, hogy egy kapcsolat lenne az ideális megoldás, de az se nagyon jön össze. Ha neked igen, és könnyen, hát örülj neki.
2016. dec. 30. 18:44
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez amúgy igaz, de valamiért erre nagyon nehezen veszem rá magam. Nem is csak a pénz miatt (mert amúgy nem olcsó), hanem úgy általában, szánalmas dolognak érzem. Eddig egyszer vettem rá magam, de nem volt egy túl jó érzés. Normális embernek tartom magam, szerintem nem is nézek ki rosszul, csak nem vagyok túl izmos, de nálam százszor nagyobb idióták is találnak párt. Röhejesnek érzem, hogy ehhez folyamodjak. Méltatlannak érzem magamhoz.
2016. dec. 30. 18:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűnek látszik! Neked olyan nő kell aki imádja ha a talpát nyalják! Bla-bla-bla! És mindenki boldog!
2017. jan. 3. 21:25
 16/24 A kérdező kommentje:
És szerinted ez olyan egyszerű? :) Meglepődnél, ha tudnád, milyen nehéz.
2017. jan. 3. 22:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor sem lenne boldogabb a világ. Olvastad-e Aldous Huxley:Szép,új világ c.regényét? A szexuális vágyak végletes kiélése nem old meg semmit. Te feltétlen szeretetre vágysz,mint minden ember. Ha megtalálom Lux Elvira szexuálpszichológus pár igaz sorát, azt is elküldöm. Az emberek az elidegenedéstől, egymás semmibe vételétöl, tárgyként kezelésétől szenvednek. Nem attól, hogy nem análoztak. Bocs, 38 éves nő vagyok.
2017. jan. 12. 00:23
 18/24 A kérdező kommentje:

"Kérdező, akkor sem lenne boldogabb a világ."

Szerintem meg igen. Kevesebb lenne a frusztrált ember. Ti nők, nem értitek meg, hogy a szex nekünk nem olyasmi, ami hónapokig tartó előkészítést meg óriási érzelmi biztonságot igényel, hanem egy mindennapos igény, ami egyszerűen nem hagyja az embert normálisan gondolkodni, mint az éhség. Mit nem lehet ezen felfogni? A legegészségesebb akkor lenne a világ, ha mindenki rutinszerűen elmenne 16-17 éves korában párszor hivatásoshoz, hogy túlessen, amin kell, aztán mindjárt nem lenne annyira görcsös. Egyszerűen élhetetlen, hogy egy nyavalyás szexért ennyit kell teperni. Ígérgetni kell, áltatni, udvarolni, étterembe vinni, de igen, de nem, beleőrül az ember, mire egyszer kiélheti az egyik legalapvetőbb szükségletét. Nonszensz. Ráadásul én pl. nem is szexre vágyom elsősorban, mint írtam. Nem bírom egyszerűen felfogni, hogy miért kell ennek ennyire elérhetetlennek lennie, miért lehetséges az, hogy emberi pszichék mennek rá és huszonéves korukra önbizalomhiányos emberi roncsok lesznek emberek tőle.

"Olvastad-e Aldous Huxley:Szép,új világ c.regényét?"

Nem, de ettől függetlenül tudom, hogy NEM erről szól.

"A szexuális vágyak végletes kiélése nem old meg semmit."

Nem a végletes kiélésére gondoltam, csak az egészséges kiélésére. Nem azt mondtam, hogy legyen késő-Róma, csak hogy ne kelljen már beleőrülnie az embernek, mire egyetlen nyavalyás szexhez eljut. És nem is a szex mesterséges illúziójáról beszélek, ami az említett könyvben található.

"Te feltétlen szeretetre vágysz,mint minden ember."

Hát, ezzel mondjuk valóban megfogtál. Nem tudom tagadni, valóban arra vágyom. Persze, mondjuk a szüleim is feltétlenül szeretnek, de nyilván nekem az kéne, hogy valaki szerelemmel szeressen. Hát, akkor az az, ami nincs. Most jobb?

"Az emberek az elidegenedéstől, egymás semmibe vételétöl, tárgyként kezelésétől szenvednek. Nem attól, hogy nem análoztak. Bocs, 38 éves nő vagyok."

Szerintem meg is-is. Te a dolog női oldalát hangsúlyozod ki, és egyetértek, hogy az is nagyon fontos. Én se vágyom semmi másra, minthogy legyen valaki, akit beengedhessek a világomba, és építsek egyet vele közösen, közös élményeink legyenek, sátrazzunk, nézzük a hullócsillagokat, stb. Romantikus alkat vagyok. De ezzel együtt a testiség is kell, ez nagyon fontos. A kettő csak együtt működhet.

2017. jan. 12. 00:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Írtam neked privátot, nem bántó szándékkal. Előző vagyok, akit kielemeztél.
2017. jan. 12. 01:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Ok, bocsámatot kérek. Teljesen feleslegesen írtam. Remélem zaklatásért nem jelentesz fel!
2017. jan. 12. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!