Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kiélni az erotikus vágyainkat?
"Kérdező, akkor sem lenne boldogabb a világ."
Szerintem meg igen. Kevesebb lenne a frusztrált ember. Ti nők, nem értitek meg, hogy a szex nekünk nem olyasmi, ami hónapokig tartó előkészítést meg óriási érzelmi biztonságot igényel, hanem egy mindennapos igény, ami egyszerűen nem hagyja az embert normálisan gondolkodni, mint az éhség. Mit nem lehet ezen felfogni? A legegészségesebb akkor lenne a világ, ha mindenki rutinszerűen elmenne 16-17 éves korában párszor hivatásoshoz, hogy túlessen, amin kell, aztán mindjárt nem lenne annyira görcsös. Egyszerűen élhetetlen, hogy egy nyavalyás szexért ennyit kell teperni. Ígérgetni kell, áltatni, udvarolni, étterembe vinni, de igen, de nem, beleőrül az ember, mire egyszer kiélheti az egyik legalapvetőbb szükségletét. Nonszensz. Ráadásul én pl. nem is szexre vágyom elsősorban, mint írtam. Nem bírom egyszerűen felfogni, hogy miért kell ennek ennyire elérhetetlennek lennie, miért lehetséges az, hogy emberi pszichék mennek rá és huszonéves korukra önbizalomhiányos emberi roncsok lesznek emberek tőle.
"Olvastad-e Aldous Huxley:Szép,új világ c.regényét?"
Nem, de ettől függetlenül tudom, hogy NEM erről szól.
"A szexuális vágyak végletes kiélése nem old meg semmit."
Nem a végletes kiélésére gondoltam, csak az egészséges kiélésére. Nem azt mondtam, hogy legyen késő-Róma, csak hogy ne kelljen már beleőrülnie az embernek, mire egyetlen nyavalyás szexhez eljut. És nem is a szex mesterséges illúziójáról beszélek, ami az említett könyvben található.
"Te feltétlen szeretetre vágysz,mint minden ember."
Hát, ezzel mondjuk valóban megfogtál. Nem tudom tagadni, valóban arra vágyom. Persze, mondjuk a szüleim is feltétlenül szeretnek, de nyilván nekem az kéne, hogy valaki szerelemmel szeressen. Hát, akkor az az, ami nincs. Most jobb?
"Az emberek az elidegenedéstől, egymás semmibe vételétöl, tárgyként kezelésétől szenvednek. Nem attól, hogy nem análoztak. Bocs, 38 éves nő vagyok."
Szerintem meg is-is. Te a dolog női oldalát hangsúlyozod ki, és egyetértek, hogy az is nagyon fontos. Én se vágyom semmi másra, minthogy legyen valaki, akit beengedhessek a világomba, és építsek egyet vele közösen, közös élményeink legyenek, sátrazzunk, nézzük a hullócsillagokat, stb. Romantikus alkat vagyok. De ezzel együtt a testiség is kell, ez nagyon fontos. A kettő csak együtt működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!