Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellű lányok (D/D+)! Büszkék vagytok rájuk vagy inkább szégyellitek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azokhoz a lányokhoz szól a kérdésem, akik természetes nagy mellekkel rendelkeznek (legalább D kosár). Ti hogy vagytok ezzel? Büszkék vagytok rájuk, annyira hogy akár arc nélkül megmutatnátok másoknak, vagy szégyellitek a kapott extra figyelmet, és takargatjátok amennyire csak lehet. Főleg olyanok válasza érdekel akiknek egészséges a testsúlyuk. Nincs bajom a kövér lányokkal, de nem mindegy hogy az a mell egy 80 kg-os lányon van, vagy egy 50 kg-son. Kort és méretet is írhattok! Köszönöm!2016. dec. 27. 13:36
1/16 A kérdező kommentje:
Aki élvezi, az szeretne még nagyobbat? Olyan ez mint pasiknál, hogy akinek nagy, az még nagyobbat szeretne? Vagy megelégedtek azzal ami most van?
2016. dec. 27. 13:40
2/16 anonim válasza:
Sose voltam kövér,de régen hatalmas melleim voltak(75/f es) gyűlöltem,mindenki úgy hívott,h cicis..mindenki bámulta a mellem,nem találtam magamra normális melltartót,sportba hátráltatott. Utáltam. Utána fogytam több,mint 10kilót és azóta szerencsére 70/b, de még így is óriásinak látom. Legjobb a kismellű lányoknak.
4/16 anonim válasza:
Nem azt mondanám, hogy szégyellem, de nem örülök neki, hogy ekkora melleim vannak, mert nagyon kényelmetlen és szerintem túlzottan nagyok, esztétikailag sem szép látvány. 85d-s melleim vannak 17 éves létemre, és nagyon zavaró tud lenni. Egyrészt senkinek nincs az enyémhez hasonló az osztályban, állandóan megnézik meg ilyenek (strandon is irtó zavaró tud lenni, ahol nem tudom rejtegetni őket és azért csak kibuggyannak a bikiniből), és a mindennapi életet is nehézzé teszi, nem hordhatok olyan ruhákat, mint a többiek, mert a melleim szétfeszítenék őket, hason alvás számomra lehetetlen...szóval megnehezítik az életet eléggé :D
5/16 anonim válasza:
Miért lennék rá büszke, és vica versa, miért szégyellném? Nem tehetek róla, hogy ilyen- ezért nem szégyellem. Nem én alakítottam, nem az én érdemem- ezért büszke sem vagyok rá különösebben.
6/16 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem. Viszont kényelmesebb lenne D kosaras helyett egy B kosaras. 50 kg vagyok 146 cm és eléggé gáz hogy D kosaras a mellem örülnék kisebbnek.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat!
2016. dec. 27. 17:12
8/16 anonim válasza:
egyik se
ekkora és kész
kirívóan nem öltözök, de takargatni nem fogom
75F-es egyébként
9/16 anonim válasza:
Engem zavar, hogy ekkora (75D). Szerettem volna megműttetni, de a mostani párom imádja, és hallani se akar a műtétről, tulajdonképpen meg is tiltotta. Így marad ekkora. Soha nem szégyelltem, de a páromon kívül nem mutatnám meg senkinek. 52kg 23L
10/16 anonim válasza:
75D-s a mellem, nagyobbat nem szeretnék nekem így pont tökéletes 58kg/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!