Anyukák akinek lombik eljárással lett kisbabátok büszkék vagytok rá vagy szégyellitek azt hogy igy lett babátok?
Nem lehet, hogy attól fél, hogy "lesajnálnák"? Én csak azért nem dicsekednék a lombikkal, hogy ne azt hallgassam, hogy jaj szegény, min mentél keresztül...
Amúgy tényleg teljesen mindegy, a lényeg, hogy lett gyereke :)
Nekem lombikos a babám. Soha nem titkoltam. Mankűrösként dolgoztam, így lehetőségem sem volt rá. A rengeteg orvoshoz járást a vendégek előtt nem lehetett tagadni. Szerintem nem is kell. Soha senkitől nem kaptam sajnálkozó, vagy negatív mondatokat. Inább mindenki szorított, hogy mielőbb sikerüljön.
Büszke vagyok a ma 10 hetes gyönyörű kislányomra!!!
Büszke nem lennék rá,miért is lennék? De sosem titkolnám. Nyilván nem úgy mutatkoznék be, hogy Timi vagy és lombikprogramja járok, de nem titkolnám.
Én mindent megtettem volna, ha nem sikerül természetes úton teherbe esnem, erre voltam felkészülve.
Szerintem sem ciki, manapság sajnos már nagyon sokaknak csak így vagy épp beültetéssel sikerül teherbe esni, nem feltétlenül a saját hibájukból.
Én biztos nem titkolnám, nem mindenki tudja lelkileg véghezvinni, míg orvostól orvosig jár, kudarcot kudarc után él meg. Büszke azért lehet magára, mert mindezt végigcsinálta/végigcsinálták egy babáért. Biztosan nem volt egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!