Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi veszi rá az embereket, hogy védekezés nélkül szexeljenek?
Nem tudom honnan veszik egyesek, hogy a péniszt hirtelen ki kell rántani az utolsó pillanatban, és hogy hamarabb kezd el spriccelni, meg nem érzi a férfi az előváladékot...stb.
Szerintem ezeket a hozzászólásokat nők írják, akiknek fogalmuk sincs hogy működik a férfi test. A saját teóriáik alapján adnak tanácsot, ami általában túlzás és nevetségesen aggodalmaskodó.
Rengeteg idő van kihúzni. Le lehet lassítani a tempót, meg is lehet állni egy két másodpercre.
A kérdező kérte hogy fejtsem ki jobban. Asszem a 12# válaszoló voltam.
Nálam úgy működik, hogy nem feszítem be magam annyira, nem a saját orgazmusomra koncentrálok. Így szinte akármeddig bírom és nagyon élvezem. Ha a lány szól hogy neki ez lesz az utolsó orgazmusa, és ennyi elég, akkor kezdem el erősen dugni még utoljára, immáron megfeszített izmokkal, koncentrálva, hagyom a farkamnak, hogy végig vigye a bizsergést. Mikor érzem a hüvelyben a lány orgazmusát és én is egy hajszálnyira vagyok tőle, akkor lazán kihúzom, ő pedig egy párszor meghúzogatja és már folyik is a hasára, vagy épp az sem szükséges, ha az utolsó pillanatig bent hagyom. Kirántani viszont sosem kellett...kijön magától is ha kicsit kijjebb húzom, és egyáltalán nem megerőltető vagy nehézkes ezt megcsinálni. Kb ugyanannyi figyelmet igényel, mint maszturbálás végén nem a saját nadrágodra élvezni, amire akárki képes ha gyakorolta. Utána viszont nem rakhatom vissza, mert az egész húgycső spermában tocsog (amit az első vizelet tisztára mos). Nem is kell vissza rakni, mert a lány félholtan fekszik, remegő combokkal, kielégülten :) de ha mégis, akkor pisi után nyugodtan mehet vissza. Erre az egy dologra kell figyelni. Aki nem képes a leírtakra, és tudja magáról, hogy nem képes rá, az ne szexeljen így, mert az ő hibája lesz a terhesség.
Ja , és a valószínűségszámítást ne keverjük már ide! Bárminek a valószínűségét kilehet fejezni megdöbbentő százalékokban :D
A tablett 98% valószínűséggel véd meg, mert beleszámolják azt is, ha az illető csak nézi, de nem veszi be, és egyéb extrém totál egyértelmű esetek. Csak a számításba vett szituációk mennyiségétől függnek a százalékos arányok.
Minél kevesebb lehetőséget veszünk figyelembe, annál nagyobb lesz a %. Pl 50% eséllyel élsz túl egy 20 méteres zuhanást. Vagy igen, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!