Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi veszi rá az embereket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi veszi rá az embereket, hogy védekezés nélkül szexeljenek?

Figyelt kérdés
Sokféleképpen ki lehet az embert elégíteni (orális szex, egymás előtti közös maszturbálás stb.), nem muszáj közösülni, ha nem akar az illető gyereket. Valamiért mégis sokan bevállalják a védekezés nélküli szexet, és utána meg aggódnak, hogy lehet-e belőle terhesség. Ez nem furcsa?

2016. dec. 26. 00:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert egyaltalan nem olyan erzes ovszerrel. Sokkal jobb a szerelmed boret erezni, mint egy darab zacskot koztetek.... fogamzasgatlo es tartos, bizalmas parkapcsolat.
2016. dec. 26. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Aki tudja mit csinál, miért aggódna?
2016. dec. 26. 15:17
 13/17 A kérdező kommentje:
12: Fejtsd ki nyugodtan.
2016. dec. 26. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Te erzed mikor vagy kozel a csucshoz, utolso pillanatban kiveszed, amugy Meg teherbe esni sem olyan konnyu. Ha jol emlekszem a felesegem harmadik alkalomra maradt terbes. Azota van egy ot honapos kisfiunk. Most sem hasznalunk semmit vedekezo eszkozt
2016. dec. 29. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Hiába van közel és érzi akkor kiveszi, ha az előváladéktól is lehet terhes a nő, azt meg a pasi nem érzi (tudtommal). De most még erre külön figyelni közben hogy nehogy elfelejtse kirántani, kicsit hamarabb kezd el spriccelni máris jelentös az esélye a teherbe esésnek. Föleg ha a nő ciklusa is abban az időszakban van amikor könnyebbeb megtermékenyül. Persze vannak akik tervezik a babát és nem jön össze elsőre, de ha valaki folyamatosan ezt használja védekezés gyanánt hogy majd gyorsan kiveszem akkor elég könnyen összejöhet egy becsúszott baba. A gyógyszer és a tabletta is 98-99%-os védettséget biztosít csak, ezek mellett is lettek terhesek nők, de a megszakítátos módszernél 1-2%nál több nőnél csuszott be a baba. Én nem tudnám úgy élvezni hogy azon görcsölök hogy a pasi időben kikapja-e vagy éppen úgy elkapja a hév hogy bennem megy el, meg nehogy legyen az előválladékban olyan spermium amelyik szépen elküzdi magát a célig. És ez nem az hogy bízok-e a pasiban, mert könnyen előfordulhat hogy kicsit később veszi ki véletlen, ilyen baleset simán történhet. Inkább szedek bogyót vagy veszek egy doboz óvszert, mégha így kicsit kevésbé jó is, mint hogy mehessek kikapartatni a magzatot mert nem tudta időben kivenni a másik. Szerintem nem hatékony módszer a megszakításos közösülés, főleg tapasztalatlanabb tiniknél ahol még nagyobb probléma ha 16-18 évesen kismama lesz a csaj. Ha valaki nem akar gyereket de nem is baj ha véletlen úgy alakul ott még megértem. De ha valaki nem akarja semmiképp és mégis ilyen rizikósabb módszert választ azt nem értem. Hiába zavaró a gumi, van még bogyó, spirál, krémek meg tudja a fene még mik alternatívának, erre kiveszi inkább meg naptáraznak... Hiába kisebb a terhesség esélye mintha benne megy el, azért lett már jópár fiatal anyuka ez miatt aki nem ezt akarta.
2016. dec. 29. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszik egyesek, hogy a péniszt hirtelen ki kell rántani az utolsó pillanatban, és hogy hamarabb kezd el spriccelni, meg nem érzi a férfi az előváladékot...stb.

Szerintem ezeket a hozzászólásokat nők írják, akiknek fogalmuk sincs hogy működik a férfi test. A saját teóriáik alapján adnak tanácsot, ami általában túlzás és nevetségesen aggodalmaskodó.

Rengeteg idő van kihúzni. Le lehet lassítani a tempót, meg is lehet állni egy két másodpercre.

A kérdező kérte hogy fejtsem ki jobban. Asszem a 12# válaszoló voltam.

Nálam úgy működik, hogy nem feszítem be magam annyira, nem a saját orgazmusomra koncentrálok. Így szinte akármeddig bírom és nagyon élvezem. Ha a lány szól hogy neki ez lesz az utolsó orgazmusa, és ennyi elég, akkor kezdem el erősen dugni még utoljára, immáron megfeszített izmokkal, koncentrálva, hagyom a farkamnak, hogy végig vigye a bizsergést. Mikor érzem a hüvelyben a lány orgazmusát és én is egy hajszálnyira vagyok tőle, akkor lazán kihúzom, ő pedig egy párszor meghúzogatja és már folyik is a hasára, vagy épp az sem szükséges, ha az utolsó pillanatig bent hagyom. Kirántani viszont sosem kellett...kijön magától is ha kicsit kijjebb húzom, és egyáltalán nem megerőltető vagy nehézkes ezt megcsinálni. Kb ugyanannyi figyelmet igényel, mint maszturbálás végén nem a saját nadrágodra élvezni, amire akárki képes ha gyakorolta. Utána viszont nem rakhatom vissza, mert az egész húgycső spermában tocsog (amit az első vizelet tisztára mos). Nem is kell vissza rakni, mert a lány félholtan fekszik, remegő combokkal, kielégülten :) de ha mégis, akkor pisi után nyugodtan mehet vissza. Erre az egy dologra kell figyelni. Aki nem képes a leírtakra, és tudja magáról, hogy nem képes rá, az ne szexeljen így, mert az ő hibája lesz a terhesség.

2016. dec. 30. 05:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja , és a valószínűségszámítást ne keverjük már ide! Bárminek a valószínűségét kilehet fejezni megdöbbentő százalékokban :D

A tablett 98% valószínűséggel véd meg, mert beleszámolják azt is, ha az illető csak nézi, de nem veszi be, és egyéb extrém totál egyértelmű esetek. Csak a számításba vett szituációk mennyiségétől függnek a százalékos arányok.

Minél kevesebb lehetőséget veszünk figyelembe, annál nagyobb lesz a %. Pl 50% eséllyel élsz túl egy 20 méteres zuhanást. Vagy igen, vagy nem.

2016. dec. 30. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!