Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi veszi rá az embereket, hogy védekezés nélkül szexeljenek?
Mert annyira begerjednek, hogy a párjukat/a másikat akarják érezni minél közelebb, nem pedig a gumit. ;)
N
Te se dugtál még gumi nélkül ezek szerint...
Különben tudnád! ;)
az én fejemben gondok vannak (az itteniek szerint), mert sosem használtam még gumit, és nem százszor szexeltem eddig, hanem nagyjából ezerszer. Ebből 4 volt olyan, akivel 2-3x csináltuk, a többi 2 lánytól származik, aki a barátnőm volt.
Nem kell leb*szni senkit. Van aki képes rá, van aki nem képes. Inkább azzal van gond, ha valaki úgy csinálja, hogy valóban kockázatot vállal, mert nem tudja hogy képes e rá egyáltalán, mivel nem ismeri még saját magát sem eléggé.
Nekem sosem volt probléma, és sosem aggódtam.
Akárkit kielégítek többször egymás után, ha kell, és sokkal jobban élvezem, mintha 5 perc alatt végem lenne. A lány az első ugye kizárásos alapon ( az első kettő legyen az övé legalább :p).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!