Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi veszi rá az embereket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi veszi rá az embereket, hogy védekezés nélkül szexeljenek?

Figyelt kérdés
Sokféleképpen ki lehet az embert elégíteni (orális szex, egymás előtti közös maszturbálás stb.), nem muszáj közösülni, ha nem akar az illető gyereket. Valamiért mégis sokan bevállalják a védekezés nélküli szexet, és utána meg aggódnak, hogy lehet-e belőle terhesség. Ez nem furcsa?

2016. dec. 26. 00:29
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:
81%
mert lepkeagyuk van
2016. dec. 26. 00:32
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
az alkohol :)
2016. dec. 26. 00:34
 3/17 anonim ***** válasza:
43%

Mert annyira begerjednek, hogy a párjukat/a másikat akarják érezni minél közelebb, nem pedig a gumit. ;)

N

2016. dec. 26. 00:37
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Mert jobb érzés, mint óvszerrel csinálni, gondolom.
2016. dec. 26. 00:55
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Te se dugtál még gumi nélkül ezek szerint...

Különben tudnád! ;)

2016. dec. 26. 01:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Sokat ittak, túlságosan begerjedtek... Egyszer-egyszer elhiszem hogy a dolog hevében elfelejtődik, de ha direkt nem védekeznek vagy megszakításos módszerrel közösülnek, ahol a teherbe esés esélye az orosz rulett túlélési esélyével vetekszik, majd megy a sírás, hogy nehogy gyerek legyen ebből ott azért gondok vannak. Ha óvszerrel nem elég jó, ott a fogamzásgátló tabletta, spirál, mindenféle helyi fogamzásgátló krémek, kúpok.
2016. dec. 26. 03:00
 7/17 anonim ***** válasza:

az én fejemben gondok vannak (az itteniek szerint), mert sosem használtam még gumit, és nem százszor szexeltem eddig, hanem nagyjából ezerszer. Ebből 4 volt olyan, akivel 2-3x csináltuk, a többi 2 lánytól származik, aki a barátnőm volt.

Nem kell leb*szni senkit. Van aki képes rá, van aki nem képes. Inkább azzal van gond, ha valaki úgy csinálja, hogy valóban kockázatot vállal, mert nem tudja hogy képes e rá egyáltalán, mivel nem ismeri még saját magát sem eléggé.

Nekem sosem volt probléma, és sosem aggódtam.

Akárkit kielégítek többször egymás után, ha kell, és sokkal jobban élvezem, mintha 5 perc alatt végem lenne. A lány az első ugye kizárásos alapon ( az első kettő legyen az övé legalább :p).

2016. dec. 26. 04:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Kizárólag azok aggódnak akik nincsenek tisztában a biológiával és saját magukkal sem, de ennek ellenére neki állnak szexelni gumi, és mindenféle nélkül. Na ők jogosan aggódnak. Kb annyira értik mit csinálnak, mint én, amikor matek feladatokat kellett megoldanom még az iskolában.
2016. dec. 26. 04:11
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Ovszerrel olyan, mintha gazmaszkal viragot szagolnal. En sem hasznalok ovszert ea a baratnom sem szed fogamzasgatlot, megsem kell aggodjunk.
2016. dec. 26. 07:04
 10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó és aki óvszer nélkül dug mindig: meséljetek még, mi a titkotok, hogy nem aggódtok?
2016. dec. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!