Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom visszafertőz?
2 hónapja élek nemi életet a párommal, ezalatt az idő alatt 4x volt gombás hüvelyfertőzésem, általában szeretkezések után pár nappal. Egyszer voltam nőgyógyásznál miatta, vett kenetet és tényleg candida. Viszont nem akarok visszamenni, mert eléggé le lettem cseszve, hogy sima gombával miért mászkálok dokihoz.:D
Óvszert használunk a párommal... Rajtam kívül -állítása szerint- nincs más 'nője' :D.
Szerintetek? elég nehéz így élni, már előre félek a szextől.
18/L
Sok fórumon írták,hogy gumi ellenére is elkapták a gombát (a partnertől), mivel ígyis úgyis érintkezik bőr a bőrrel szex közben...
Több fajtát próbáltunk, a fertőzést meg mindig más más gyógyszerrel kezelem...
Rajtam kívül -állítása szerint- nincs más 'nője' :D.
Csak szerinted!!!
Helyedben már rég kidobtam volna,fertőzzön mást!!
Menj el rendes orvoshoz! Mindig egyszerre kell kettőtöket kezelni, különben felesleges!
Te gombára jobb helyen tablettát kapsz, krémet és kúpot, ő csak tablettát és krémet. 2 hétig kell őt kenni 2-3x naponta, addig nincs szex, se cumi, se nyali!
Csajok, nem kell egyből agyatlanul féltékenykedni, utána kell nézni!
Ha hajlamos vagy gombára, a kezelés ideje alatt semmi cukrot ne egyél és szénhidrátot is csak keveset és utána is vegyél vissza a cukor és szénhidrát evésből! Azt eszi a gomba, attól terjed!
Ha belül nem vagy gyulladt, irrigálj bio almaecettel 1-2 napig esténként 1x! Havonta pár napig nem káros, de ne szokj rá a feleslegesen a belsőd bolygatására! Sima ecet túl erős, de ez nem mar! De szigorúan csak akkor szabad, ha nem gyulladt belül a puncid, mert akkor nagyon mar!!! Lehet venni Colpo Cleaner néven drogériában irrigátort! Finom langyos vízbe 3-4 evőkanállal tegyél! Majd jó alaposan mosd el a kis csövet és a bödönt!
Nekem azonnal elmúlik a gombám tőle, előtte 3 hónapig szórakoztam gyógyszerekkel, ettől meg azonnal megszűnt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!