Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom visszafertőz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom visszafertőz?

Figyelt kérdés

2 hónapja élek nemi életet a párommal, ezalatt az idő alatt 4x volt gombás hüvelyfertőzésem, általában szeretkezések után pár nappal. Egyszer voltam nőgyógyásznál miatta, vett kenetet és tényleg candida. Viszont nem akarok visszamenni, mert eléggé le lettem cseszve, hogy sima gombával miért mászkálok dokihoz.:D

Óvszert használunk a párommal... Rajtam kívül -állítása szerint- nincs más 'nője' :D.

Szerintetek? elég nehéz így élni, már előre félek a szextől.

18/L

2016. nov. 26. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig óvszert használtok akkor nem tud vissza fertőzni.. Egyébként hüvelyszárazság is okozhat gombás fertőzést mert könnyebben meg telepszenek a bacik
2016. nov. 26. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem visszafertőz hanem érzékeny a hüvelyed. Gumicsere pl.? Vagy próbálj ki más típusú gombakrémet. Vagy keress egy rendes orvost (menj el maganrendelésre). Ha gumiztok, nem fertőz a párod sehova.
2016. nov. 26. 10:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Sok fórumon írták,hogy gumi ellenére is elkapták a gombát (a partnertől), mivel ígyis úgyis érintkezik bőr a bőrrel szex közben...

Több fajtát próbáltunk, a fertőzést meg mindig más más gyógyszerrel kezelem...

2016. nov. 26. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kitől kaptad a lecseszést? Már csak a kíváncsiság kedvéért.
2016. nov. 26. 10:51
 5/9 A kérdező kommentje:
A nőgyógyásztól.:)
2016. nov. 26. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
13%

Rajtam kívül -állítása szerint- nincs más 'nője' :D.

Csak szerinted!!!

Helyedben már rég kidobtam volna,fertőzzön mást!!

2016. nov. 26. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Menj el rendes orvoshoz! Mindig egyszerre kell kettőtöket kezelni, különben felesleges!

Te gombára jobb helyen tablettát kapsz, krémet és kúpot, ő csak tablettát és krémet. 2 hétig kell őt kenni 2-3x naponta, addig nincs szex, se cumi, se nyali!

Csajok, nem kell egyből agyatlanul féltékenykedni, utána kell nézni!

Ha hajlamos vagy gombára, a kezelés ideje alatt semmi cukrot ne egyél és szénhidrátot is csak keveset és utána is vegyél vissza a cukor és szénhidrát evésből! Azt eszi a gomba, attól terjed!

Ha belül nem vagy gyulladt, irrigálj bio almaecettel 1-2 napig esténként 1x! Havonta pár napig nem káros, de ne szokj rá a feleslegesen a belsőd bolygatására! Sima ecet túl erős, de ez nem mar! De szigorúan csak akkor szabad, ha nem gyulladt belül a puncid, mert akkor nagyon mar!!! Lehet venni Colpo Cleaner néven drogériában irrigátort! Finom langyos vízbe 3-4 evőkanállal tegyél! Majd jó alaposan mosd el a kis csövet és a bödönt!

Nekem azonnal elmúlik a gombám tőle, előtte 3 hónapig szórakoztam gyógyszerekkel, ettől meg azonnal megszűnt!

2016. nov. 26. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon furcsa dolgok. én is kíváncsi lennék mitől vannak. én férfi vagyok és a volt nőm nagyon érzékeny volt ilyen szempontból. azt mondta, hogy új partnerre gumi nélkül mindig van neki valami kis fertőzés féle(nem emlékszem mit mondott, hogy gomba vagy mi) és aztán lesz jobb ha összeszokott az illetővel a teste. és fura volt, mert amikor szétmentünk nem voltunk együtt hónapokig majd utána gumival volt szex, akkor is lett neki valami. ő azt mondja, hogy a gumira is érzékeny. hát nem tudom... nem lehet, hogy valahogy tényleg ilyenkor nyalás vagy kéz a hibás?
2016. nov. 26. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki az étrendedből a növényi olajokat, és fogyassz helyettük állati zsírokat. A mai embernek azért ennyire gyenge az immunrendszere, mert a növényi olajok elzárják a Vater Papillát. Besűrűsödik az epe, nem jut el a bélrendszerbe. Márpedig az immunrendszer legnagyobb támogatója (lenne) az epe. Ha ép az immunrendszer, legyőzi a hüvelyi fertőzéseket, s főleg a gombát.
2016. nov. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!