Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért nem szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem szereti a párom, ha nyalom a punciját?

Figyelt kérdés
Eddig minden barátnőmnél rendben volt a dolog, szerették ha csinálom nekik és szerettem(szeretem) is csinálni, de a jelenlegi párom elutasító. Sosem akarja, hogy kinyaljam vagy ujjazzam.

2016. nov. 25. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert nem szereti, pont... nem lehet mindenki hasonló érdeklődésű
2016. nov. 25. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kitugya, dugd akkor :D
2016. nov. 25. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy rosz tapasztalata van...elkapott egy fertőzést mert nem mosta meg a volt csávója a kezét ujjazás előtt stb sok minden lehet de a legjobb lenne ha megbeszélnétek...
2016. nov. 25. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ugyanazt tudom mondani, mint az előttem kommentelők. mindenképp beszéljétek meg, de nagy rá az esély, hogy nem szereti és kész. ez eredhet több okból is: vagy nincs önbizalma a puncijával kapcsolatban (pl. fél, hogy rossz ízű vagy csúnya és nem tetszik neked), vagy múltbéli rossz élmény. Ennyi, meg kell beszélni, a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket :)
2016. nov. 25. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1: nem szereti (csináld máshogy)

2: rossz tapasztalat (beszéld meg vele)

3: béna vagy, csak nem tudod (csináld máshogy)

2016. nov. 25. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szereti,ahogy én sem ,nem vagyunk egyformák. Én pl.nem élveztem sose,nem tudom mi abba a jó.

Inkább jobban szeretem ,ha helyette jól megdugnak.

2016. nov. 25. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
+1 mint az utolsó
2016. nov. 25. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül se kérdezd meg tőle.
2016. nov. 25. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csinálsz valamit mindig nézd a reakciót a szemében ill az arcán, ha abból tudsz olvasni tudni fogod hogy mi a jó neki. :) ha nem jó válts pozíciót.

Csináld úgy hogy maszirozod a G-pontját, miközben ny..... a p.....hidd el tetszeni fog neki. :)

2016. nov. 26. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát vannak fura lányok, akik csak azt élevezik ha szopnak meg ha berakják nekik,én elvárom hogy engem kényeztessen oralisan de ez én vagyok lehet szarul csinálod,vagy gátlasos hogy egy fiu a puncijanal legyen.
2020. jún. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!