Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16 éves lány 23 éves fiu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány 23 éves fiu?

Figyelt kérdés
Össze ismerkedtem egy 16 éves lányal de viszont én 23 vagyok,ha netán valami kialakulna ez liliomtiprásnak számít vagy elvan nézve a 7 év kor különbség?

#normális #23 liliomtipro
2016. dec. 22. 08:33
1 2
 11/11 kovpet ***** válasza:
# 10: Linkeld már be légy szíves az általad említett részt a jogszabályból. Mert én nem ismerek olyat, amit említesz. A büntetési tétel lehet magasabb 18 alatti ellen való elkövetésnél, de olyan nem létezik, amit te sugallsz, hogy elég egy állítás és megy a hűvösre a srác. Ugyan úgy bizonyítani kell mindent és ha nem történt bűncselekmény, akkor ugyan úgy nem lesz büntetés.
2018. jan. 18. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!