Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lany aki szivesen elvenne egy 22 eves srac szuzesseget?
Figyelt kérdés
A kapcsolatai nem jottek ossze es eddig alkalmiba nem ment bele.2016. nov. 12. 20:01
2/12 anonim válasza:
Ahhoz nagyon jól kellene kinéznie és ápoltnak lennie...de ha ez a kettő már meg van akkor meg nem lenne már szűz.
3/12 anonim válasza:
Kivéve ha nincs önbizalma az illetőnek és zárkózott...
4/12 anonim válasza:
#3- akkor már bepróbálkoztak volna nála nem egyszer és valószínűleg élt is volna vele
5/12 A kérdező kommentje:
Mielott leszoltok innen is lett volna mar 4 lany de vegul nemet mondtam mert kapcsolatban akartam mindenaron.
2016. nov. 12. 20:13
6/12 anonim válasza:
szerintem nincs, de ha találsz, megkérdezheted ,mit szól egy 23 és fél éves szűz srácrol ? :))
Nekem is az elmult években lett volna alkalmam, de mindig visszahuzodtam... :(
7/12 anonim válasza:
Kamu. Akkor azt írtad volna hogy kapcsolat kell.
Amúgy nem fogsz szánalom szexet kapni.
8/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a szüzesség elvétele akkor történik meg ha egy fac jár benned? Szoval lány alkalmatlan mert a felcsatolhatos nem ér! Mit is akarsz?
9/12 anonim válasza:
Én eddig melegnek vallottam magam, így is éltem, de így lassan 25 éves fejjel rá kell döbbennem, hogy egyre jobban érdekel a másik nem. Tapasztalatom velük 0. Szóval engem is érdekelne egy ilyen szűztelenítő lány :)
10/12 anonim válasza:
#9! Akkor neked a szüzességedet már elvették (gondolom). Most meg kellene hoditanod egy lányt aki hajlando veled dugni. Vagy keress egyet a rosszlányokon. (De ennek semmi köze a szüzességhez!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!