Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy jó párkapcsolat alapja a jó szex"- mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 14:56
1/9 anonim válasza:
Nem a szextől lesz jó egy párkapcsolat. Én úgy mondanám hogy szükséges, de nem elégséges egy harmonikus párkapcsolathoz. 27/f
2/9 anonim válasza:
Igen, megalapozza :) Ha nem jó,az kihat a kapcsolatra gondolj csak bele, te együttlennél olyannal, aki önző az ágyban, te csinálsz neki dolgokat, de ő nem viszonozza? Nem mindenki illik össze,ez a szexre is vonatkozik. :)
3/9 anonim válasza:
Nem egészen így fogalmaznám meg de igen szerintem az is elégé fontos !
4/9 anonim válasza:
Egy jó kapcsolat alapja a jó szex, az egymás iránt érzett szeretet és tisztelet és az őszinte kommunikáció. Így már megállja a helyét, de önmagában a jó szex kevés a jó párkapcsolathoz.
5/9 anonim válasza:
Nem a szextől lesz jó egy párkapcsolat, de nincs szex vagy egyik fél se leli benne örömét az tönkre teszi az egész párkapcsolatot. 22 L
6/9 anonim válasza:
Nem így van, a jó szex csak mélyíti a kapcsolatot, de egyáltalán nem alap hozzá. Hasonló lelkület, mentalitás, világlátás, érdeklődés, humorérzék, célok, tervek, ez az alapja a jó kapcsolatnak.28F
8/9 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy jó szex nélkül a kapcsolat nem ér semmit, ha legalább egyik félnek fontos a szex, pláne, ha mind a kettőnek. De ugyanakkor egymagában a jó szex még nem elég a jó párkapcsolathoz.
Tehát a jó szex nagyon nagyon fontos számomra egy párkapcsolatban, de más dolgok legalább annyira fontosak.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon téves gondolat. A jó párkapcsolat ÉS a jó szex alapja IS a másik fél elfogadása, lelki-szellemi összhang a felek között. Ha ez megvan, akkor a szex és a kapcsolat is működik. Ha nincs meg, akkor a szex sem lehet már ugyanolyan jó, vagy ha mégis, attól még nem lesz jó a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!