Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyiket választanád?
Ritka egy párosítás de én a partner, akivel jó a szex személyt választanám.
26F
Én azt akivel jó a szex,a többin majd átsegít hogy fel vagyok dobódva az orgazmusoktól. :-)
Sajnálom,én vagyok defektes,tudom magamról,ha nem jó,vagy kielégítetlen vagyok akkor hiába frankó minden,kötözködő sárkány leszek.
Voltam olyannal akivel csak a szex volt jó és nem is működött sokáig. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani de nem a szex a legfontosabb.
Persze ha nagyon rossz vagy egyáltalán nincs szex, akkor az ugyanúgy a kapcsolat végét jelentheti, mint az ha csak a szex jó vele, másképp meg szét idegesít.
Ha e kettő közül kéne választani...akkor - s most ellentmondok magamnak - de azt választanám akivel jó a szex. A többi, érzelmi vágyaimat pótolnám a baráti társaságommal.
Fordítva nem tehetném ezt, a barátaimmal nem szexelhetek.
Ha semmi más nem jó, miért akarnék vele lefeküdni? Ha nem izgat a személyisége, nem tudok vele jól elleni, beszélgetni, akkor ott megette a fene az egészet, örömet okozni magamnak is tudok.
Persze a fordítottja sem jó, de abban lehet fejődni, össze lehet csiszolódni. Ha ez nem megy, akkor ez sem tart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!