Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka hogy ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy ennyire élvezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok. Voltam már pár nővel, idősebbel, tapasztalttal és tapasztalatlannal is. Voltam olyan nővel is párkapcsolatban is aki, előtte 8-9 emberrel feküdt le. (Ő volt, az első akivel lefeküdtem.) A jelenlegi barátnőm viszont, szűz volt én voltam neki az első, akivel lefeküdt. Jelenleg 3 éve vagyunk együtt, és eddig senkivel nem volt ilyen jó a szex mint vele. Leginkább akkor érzem, nagyon jónak mikkor van pár nap kihagyás. Olyankor hatalmasakat szoktam élvezni.

2016. dec. 11. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most kerdes, vagy dicsekves? Vagy mi a kerdes?
2016. dec. 11. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Muszáj mindenre tudni a választ? :-)

A lényeg, hogy jó vele, szeretitek egymást, maradjon is így. :)

2016. dec. 11. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
2-3 szünet után jobban esik.
2016. dec. 11. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
És most hova szrjak? :D
2016. dec. 11. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak azért, kérdezem. Mert sokan mondják fontos a tapasztalat, mert attól jó az ember az ágyban.
2016. dec. 11. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig inkabb hozzaallas,tehetseg kerdese es az,hogy az elvarasok,igenyek mennyire talalnak egymasra.lehet valakinek millio tapasztalata, de ha nem lelekbol jon amit csinal, ha csak a sajat oromet keresi, ha csak a sajat igenyeit koveti a partnerre nem tud rahangolodni mert nem figyel ra vagy ha unalmas mert folyton ugyanazt ismetli akkor a sok tapasztalattal is lehet nulla az agyban.voltak sokat tapasztalt barataim, akik jelentektelen elmenyt nyujtottak bar szetettem oket.de volt olyan is aki 18 evesen nyilvan kevesebb tapasztalattal...hm hat felejthetetlen volt :)
2016. dec. 11. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
A kerdesfeltevesednek elegge önigazolás-szaga van. Sztem kezdetek egymásra unni lassan ezert érzed szükségét bizonygatni országnak világnak h mennyire jo (ja, képzeljük mennyire)
2016. dec. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!