Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem ha kiverik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem ha kiverik nekem?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok eddig 2 csajjal voltam együtt, és velük kapcsolatban is voltam.

Ha szexről van szo gumival és gumi nélkül is élvezek minden pillanatot es mindig volt orgazmusom. De amikor az élőjáték van es mondjuk leszopnak vagy verik nekem akkor nem hogy nem élvezem hanem egyenesen fáj a farkam. Azzal sincs gond ha magamnak verem, azt is élvezem. A kérdés elején azert hangsúlyoztam ki hogy eddig 2 lánnyal voltam egyutt hogy lehetséges hogy ok voltak nagyon ügyetlenek? Vagy csak egyszerűen nem tudom elvezni, es ez tok normalis? A barataimat nem mertem errol kerdezni mert féltem hogy hülyének néznének...

2016. dec. 7. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy durván csináltál vagy nem bőnyállal... Szárazon fáj a pasiknak..
2016. dec. 7. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ők voltak nagyon bénák, mert egy szopást nagyon nehéz nem élvezni.
2016. dec. 7. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

18 évesen a csajoknak nagyon nincsenek még tapasztalataik, azt hiszik, hogy csak pumpálni kell és az milyen szuper érzés.

Pont úgy mint amikor a tapasztalatlan srácok nyomkodják ki-be halál gyorsan az ujjukat a punciban, azt sem élvezi senki.

Majd ha lesz egy fix barátnőd, annak megtanítod hogyan kell csinálni.

2016. dec. 7. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat
2016. dec. 7. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális jelenség. Ők nem érzik, mi a jó neked, honnan is tudnák, hogy most mit hogyan kell csinálni? De azért van a szád, hogy elmagyarázd közben, hogy mit szeretnél, mi a legjobb neked.
2016. dec. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!