Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehet, hogy kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, hogy kevésbé élvezem?

Figyelt kérdés
Több mint 4 éve élek szexuális életet. Még most is jó de mintha kevésbé élvezném és szerintem nem is vagyok olyan érzékeny. Lehet, hogy jobb lesz ha újra komoly kapcsolatom lesz? 21/L
2016. okt. 25. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, erre nehéz válaszolni kívülállóként, de saját tapasztalat, hogy akárhányszor próbáltam a szexet, kapcsolaton kívül, annyiszor nem volt orgazmusom. Valahogy csak akkor tudok elélvezni, ha érzelmileg kötődöm a szexpartnerhez. 20L
2016. okt. 25. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, több okból is.

1: Nem érzel semmit az iránt akivel lefekszel, így nincs nagy vonzódás, vágy, szerelem.

2: Nem is nagyon tolerálod, hogy bénázik, az első pont miatt.

3: Ha sokat váltogatod a partnereket, akkor nincs idejük kiismerni, mindig jön az új, aki nem tudja, hogy neked mi a jó.

4: Mivel ő se érez semmit irántad, ezért az esetek döntő többségében az egy éjszakásoknál pont leszarják, hogy neked jó-e, a lényeg, hogy ő ürítsen.

5: a 4-es miatt nem elég kitartó.

Szóval igen, ha komoly kapcsolatban szerelmes vagy a párodba, és hosszú ideig együtt vagytok, akkor ott garantáltan jobb a szex :) 23/F

2016. okt. 25. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

A kettes frankon leirta.

De annyit tennek hozza, hogy esetleg rutinos partnert is kellene probalnod. Lehet hogy csupa olyan pasid volt aki csak eljatszotta hogy tudja mi a jo neked.

Hova valo vagy? Csevegjunk. ;-)

2016. okt. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!