Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellű lányok kevésbé vonzóbbak mint a nagy mellűek?
Figyelt kérdés
A nagy mellű lányokért több fiú rajong.
A kis mellűekkel mi a gond? :(
2016. okt. 9. 22:34
1/23 anonim válasza:
Semmi, nekem pont hogy a kismellűek jönnek be.
2/23 Igen, én vagyok! :) válasza:
Hogy azt hiszik a mellük miatt van velük gond. Ez velük a baj.
3/23 anonim válasza:
Jelenleg az egyetlen gond az, hogy nem egy kis mellű nő dudáin csüngök.
4/23 anonim válasza:
Nekem is a kis cicik a kedvenceim. 23/F
5/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem vonzóbbak! Nagyon sok pasi inkább a kis mellekért van oda és nem a nagyokért! Többek között én is jobban szeretem a pici, de formás, feszes melleket! Engem jobban izgat, mint a nagy!
8/23 anonim válasza:
Nekem nem is kéne nagy mellű lány!
10/23 anonim válasza:
Nekem a közepes (B kosaras) mellek a kedvenceim, de ha már választani kell, hogy nagy, vagy kicsi legyen, akkor inkább kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!