Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony vagy a husisabb lányok vonzóbbak?
Nagyon sokszor azt olvasom, hogy az egyik ezért, a másik azért nem jó.
Én genetikailag vékony vagyok, 158 centi, 45 kiló és néha elbizonytalanodom, hogy tetszik-e ez a fiúknak, vagy csak nem akarnak megbántani.
Ki milyen testalkatot preferál egy lányon?
Bármelyiket, mert nagyon nem mindegy, hogy néz ki a vékony vagy a husis...
A fiús vékonynál vonzóbb a nőies husis, viszont az aránytalanul telt husisnál sokkal vonzóbb a nőiesen vékony.
Nekem egy lényeg nőies legyen, és ne legyen se duci, se extrém vékony.
Nekem a vékonyak. A legnehezebb barátnőm 62 kilo volt, de ő 180 magas volt mellé. Alkatra egy 165cm/56 kilos volt a leghusisabb.
Nekem a te alkatoddal nem lenne problémám, barátként.
Nekem a vékony vagy átlagos testalkatú lányok tetszenek jobban, a husisabbak nemigazán jönnek be.
Szerintem inkább örülj neki, hogy vékony vagy, fölösleges emiatt aggódnod! ;)
Elég alacsony vagy, úgyhogy szerintem annyira nem vészes nálad ez a 45 kg. De pont ma láttam edzés közben egy ijesztően vékony, feltehetőleg anorexiás lányt, komolyan, az aushcwitzi túlélők képeire emlékeztetett. Na, az semmiképp sem volt szép.
A lényeg szerintem az összhatás. És a súlyodat csak is saját magadhoz mérten kell nézni. Függ az egész nagyon attól is, a zsír mennyire arányosan rakódik a testedre. Egy hasra hízó lánynak szerintem jobban kell ügyelnie minden plusz kilóra, míg akiken ez szétoszlik a fenék, comb és cici között, azoknak kifejezetten jól áll, ha van némi súlyfelesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!