Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanácsot szeretnék kérni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni, szüzesség el vesztésével kapcsolatban? 18/F

Figyelt kérdés
Én is és a barátnőm is még szüzek vagyunk és tudom, hogy fájni fog neki mikor átszakítom, de hogy csináljam, hogy mégse fájjon neki annyira? Gondolom, hogy lassan, óvatosan és óvszerrel, de még kaphatnék pár tippet? Köszönöm!

2016. dec. 19. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Csak az a lényeg hogy lassan csináld utána mikor át szakadt neki és mondja hogy nem fáj lehet gyorsabban vagy nem tudom még nem szexeltem😂😂 csak ilyen videót láttam😂
2016. dec. 19. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tereld el neki a figyelmét mikor majd belé hatolsz, hogy ne gondoljon a fájdalomra. Pl. akkor nagyon szenvedélyesen csókoljad vagy ilyesmi...
2016. dec. 19. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit itasd meg.jobban ellazul kevesbe fog felni.tapasztalat...nyilvan azert nem reszegre.sajnos a fajdalmat attol meg eszre fogja venni.bar vannak szerencsesek akiknek nem faj.
2016. dec. 19. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez akkora ökörség, hogy "tudom, hogy fájni fog neki". Honnan tudod? Nekem se fájt az első. Sőt, nem is éreztem, hogy elszakadt volna a szűzhártyám. Abszolút semmi fájdalom nem volt. Szerintem ezt egyáltalán nem így kell elképzelni. A szűzhártya rengeteg mindentől elszakadhat úgy, hogy a lány akár észre se veszi. Én például több éve lovagoltam, mielőtt először szexeltem volna. Valószínű, már akkor elszakadt, de semmi emlékem nincs, hogy úgy igazán feltűnt volna. Nálunk a kapcsolatban szex előtt két hónapon át csak orál volt. Kiismertük egymást úgy, ahogy lehetett. Barátom folyton tágított az ujjaival. Aztán az első szex előtt teljesen felizgatott, kinyalt, majd nagyon óvatosan kis mozdulatokkal betolta. A csúszással nem volt probléma, szóval ez is hozzásegített ahhoz, hogy ne fájjon. Azóta se fáj.

3,5 éve együtt

20N, 21F

2016. dec. 20. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!