Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelmeim vannak a szüzességem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelmeim vannak a szüzességem elvesztésével kapcsolatban. Bővebben lent. Vélemények?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok hasonló kérdés lehet és nem szabad raparazni a dolgokra de tényleg szükségem lenne pár véleményre fiúktól lányoktól egyaránt. Nos nevezzük a fiút a barátomnak bár még nem vagyunk együtt, igen bonyolult a helyzet. Ő 18 éves én 16.

Az a helyzet hogy nem a fájdalomtól félek meg semmitől, hanem hogy külsőleg nem talál majd vonzónak. Persze ruhában nyilván máshogy mutat az ember de például az egyik dolog ami a legjobban zavar hogy a fenekem nem egyenletesne barna, hanem fehérebb. Vannak hizasi csíkok rajtam, de nem vagyok kövér és félek hogy zavarni fogja. Igazából ilyen apróbb Felelmeim vannak, de már aludtam nála és tudom hogy tudja hogy mennyire fontos a lányoknál ez a téma. Tudom hogy mindent meg fog tenni hogy tökéletes legyen az alkalom.

Egy másik fontos dolog hogy ő már tapasztalt. És nekem van egy kisebb megfelelési kenyszerem és egyszerűen csak arra tudok gondolni hogy én hogy tudnám a legmegfelelobben kielegiteni. Olvastam a téma után gyakorolni is próbáltam a szopast például mert szeretném ha élvezne velem a dolgot. Szeretnék különleges lenni és olyat adni neki amit mastol eddig nem kapott meg mert tudom hogy a szex nagyon sokat számít ilyen téren.

Szóval fiúk ti elmondanatok hogy titeket ezek a dolgok zavarnank e, volt e baj az első alkalmatokkor, kellemetleg dolog amit tapasztaltatok és hogy mennyire fontos hogy elsőre jól kielegitsen egy szűz lány, vagy elnezoek vagytok ezzel kapcsolatban?

Lányoktól pedig arra lennek kíváncsi hogy nekik milyen volt az első alkalom és hogy volt e hasonló problémájuk, mint nekem, és hogy testileg minden rendben volt e, mármint nem e volt semmi kellemetlen dolog.

Köszönöm ha vegigolvassatok!

2016. máj. 4. 10:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy 18 éves fiúk a legyet is röptében ..., úgyhogy nyugodt lehetsz, azokat a "hibákat" amiket említettél még csak észre sem fogják venni. Amúgy is eléggé piti dolgok azok amiket írtál. Kár idegeskedned rajta.
2016. máj. 4. 10:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a "hibàkat" amiket írtàl egy 18 eves eszre sem veszi. 18 èvesen ha csaj előttem meztelen volt akkor csak a puncit meg a cicit nèztem, màs nem èrdekelt.
2016. máj. 4. 11:06
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm!:)
2016. máj. 4. 11:08
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 igen igen tudom de azért van bennem egy ilyen ketelkedes mert tudom hogy eléggé kíván már, és szerintem oda fog figyelni a részletekre is
2016. máj. 4. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! :) Én anno,annyi idősen vesztettem el a szüzességem amennyi most te vagy.Mi,ha jól emlékszem körülbelül 4-5 hónap után feküdtünk le,mindkettőnknek a másik volt az első. Szégyenlős voltam nagyon... Nem engedtem meg,hogy a melltartómat levegye és,hogy úgy nagyon nézelődjön..:D Számomra,jó emlékként maradt meg a szüzességem elvesztése,és 4 évet együtt is voltunk :) Mostmár azért,hogy tapasztaltabb lettem,rájöttem,hogy nem kell szégyenlősködni...Ilyenek vagyunk,én amiatt féltem,hogy mit fog szólni a testemhez,minden megfelelő lesz e számára,de mint később kiderült alaptalan volt a félelmem :) Amiktől meg te félsz,hidd el a fiúnak fel se fog tűnni,abban a helyzetben nem arra fog figyelni és tuti biztos,hogy tetszeni fogsz neki!
2016. máj. 4. 12:50
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 tudom hogy biztos nagyon raparazok és remélem ha együtt leszünk sokáig akkor ez a dolog változni fog sőt biztos csak azért zavar igen:D köszönöm a válaszodat nagyon, (mindenkiet) kicsit megnyugodtam ezzel kapcsolatban:) remélem igazatok lesz
2016. máj. 4. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:

,,The human body is nothing to be ashamed of" -Oleg, Saints Row III.

Nyugi, semmi baj nem lesz! Lehet hogy ő is szègyenlős! Ne parázz

2016. máj. 4. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha itt már úgy is erről a témáról van szó akkor aki már tapasztaltabb lány megkérdezhetem hogy milyen az első alkalom ?
2016. máj. 4. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Amíg nincs egészséges önmagadból táplálkozó önbizalmad, nehezen leszel boldog!

Csak annyit kérek, hogy ne támaszkodj a párodra ebben, ne szívd el az ő energiáit, hanem fejleszd a saját önismeretedet és érzelmi intelligenciádat, kommunikációdat. Sokat fog segíteni, nem csak a párkapcsolatodban, vagy különféle félelmek, megfelelési kényszerek miatt :)

Szexnél is a kommunikáció a legfontosabb! És szép lassan fel lehet fedezni egymás testét, nem kell a szüzességgel kezdeni.

2016. máj. 4. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
5%

Bocs, de egy 16 éves kislánynak nem fogok abban segíteni, hogy hogy szopjon meg dugassa meg magát...

Az itteni kérdésekből ítélve, a 16év egy bűvös szám. A legtöbb kis pi.csa ilyenkor kezdi széttenni a lábát.

2016. máj. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!