Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelmeim vannak a szüzességem elvesztésével kapcsolatban. Bővebben lent. Vélemények?
Tudom hogy sok hasonló kérdés lehet és nem szabad raparazni a dolgokra de tényleg szükségem lenne pár véleményre fiúktól lányoktól egyaránt. Nos nevezzük a fiút a barátomnak bár még nem vagyunk együtt, igen bonyolult a helyzet. Ő 18 éves én 16.
Az a helyzet hogy nem a fájdalomtól félek meg semmitől, hanem hogy külsőleg nem talál majd vonzónak. Persze ruhában nyilván máshogy mutat az ember de például az egyik dolog ami a legjobban zavar hogy a fenekem nem egyenletesne barna, hanem fehérebb. Vannak hizasi csíkok rajtam, de nem vagyok kövér és félek hogy zavarni fogja. Igazából ilyen apróbb Felelmeim vannak, de már aludtam nála és tudom hogy tudja hogy mennyire fontos a lányoknál ez a téma. Tudom hogy mindent meg fog tenni hogy tökéletes legyen az alkalom.
Egy másik fontos dolog hogy ő már tapasztalt. És nekem van egy kisebb megfelelési kenyszerem és egyszerűen csak arra tudok gondolni hogy én hogy tudnám a legmegfelelobben kielegiteni. Olvastam a téma után gyakorolni is próbáltam a szopast például mert szeretném ha élvezne velem a dolgot. Szeretnék különleges lenni és olyat adni neki amit mastol eddig nem kapott meg mert tudom hogy a szex nagyon sokat számít ilyen téren.
Szóval fiúk ti elmondanatok hogy titeket ezek a dolgok zavarnank e, volt e baj az első alkalmatokkor, kellemetleg dolog amit tapasztaltatok és hogy mennyire fontos hogy elsőre jól kielegitsen egy szűz lány, vagy elnezoek vagytok ezzel kapcsolatban?
Lányoktól pedig arra lennek kíváncsi hogy nekik milyen volt az első alkalom és hogy volt e hasonló problémájuk, mint nekem, és hogy testileg minden rendben volt e, mármint nem e volt semmi kellemetlen dolog.
Köszönöm ha vegigolvassatok!
,,The human body is nothing to be ashamed of" -Oleg, Saints Row III.
Nyugi, semmi baj nem lesz! Lehet hogy ő is szègyenlős! Ne parázz
Amíg nincs egészséges önmagadból táplálkozó önbizalmad, nehezen leszel boldog!
Csak annyit kérek, hogy ne támaszkodj a párodra ebben, ne szívd el az ő energiáit, hanem fejleszd a saját önismeretedet és érzelmi intelligenciádat, kommunikációdat. Sokat fog segíteni, nem csak a párkapcsolatodban, vagy különféle félelmek, megfelelési kényszerek miatt :)
Szexnél is a kommunikáció a legfontosabb! És szép lassan fel lehet fedezni egymás testét, nem kell a szüzességgel kezdeni.
Bocs, de egy 16 éves kislánynak nem fogok abban segíteni, hogy hogy szopjon meg dugassa meg magát...
Az itteni kérdésekből ítélve, a 16év egy bűvös szám. A legtöbb kis pi.csa ilyenkor kezdi széttenni a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!